Wpis z mikrobloga

@valencianista: tak, nadal mysle ze przesadzone, brzmi jakby ktos piedzial po grochowce. Nie wiem kto wmowil subarowcom ze te rynny montowane pod aute brzmia i wygladaja dobrze, poza tym to ma jezdzic a nie pierdziec.

Generalnie jestem zwolennikiem sleeperow wiec ogolnie ten subaru wyglada dla mnie srednio, ta rura go juz zupelnie oszpeca.
  • Odpowiedz
@JollyGiant: powiesz mi, że z takimi dolotami to nie ma 3calowego wydechu? Albo najmniej 2.5 cala?

@valencianista: powiem ci, że sam mam 3" wydech w 2.5T przechodzący dalej w 4" i 2x 4" - i jest ogólnie wiocha syf i bessęsu. Gdyby nie to, że 1) już jest 2) jest z kwasówki i kosztował sporo 3) nic się z nim nie dzieje - to bym wypierdzieliłto i wstawil
  • Odpowiedz
na bank da sie zrobić przelot żeby brzmiał cywilnie :P

@damian_co_dalej: taa, próbowałem wstawiać "silencery" na wyjściu. Daremny trud, po pierwsze zwężenie na tyle, by coś wyciszyło - potrafi wywalić check-engine (i problemy z EGT, z lambda, z ciśnieniem itd), po drugie - takie zwężenie działa jak gwizdek (nawet nie cisnąc wydajesz z auta odgłos jakbyś jechał okrakiem na gotującym się czajniku z gwizdkiem), a po trzecie po ~50km od
  • Odpowiedz
@valencianista: prEciez Ty nie wiesz. To ze mozesz pooglądać sobie obrazki w internecie z subaru a za internet pewnie płaci mamuśka, nie oznacza ze kiedys nawet dotkniesz takiego (bądź co bądź c-------o auta)
  • Odpowiedz