Wpis z mikrobloga

W-----------e postów prawaków i gardzenie nimi jest jak najbardziej w granicach prawa, więc mogą to robić.

@ghostface: Oho! Kolejny kłamca. O ile nie mają takiego punktu w regulaminie, to nie mogą ,,w---------ć postów prawaków i gardzić nimi".

Regulamin obowiązuje dwustronnie, a nieprzestrzeganie go oznacza łamanie prawa.
  • Odpowiedz
@Tical25:

O ile nie mają takiego punktu w regulaminie, to nie mogą ,,w---------ć postów prawaków i gardzić nimi".

Oczywiście, że mogą, dopóki wprost nie będzie tam zapisu, który tego
  • Odpowiedz
Podaj ich do sądu, popatrzymy jak kolejny prawak wyklęty publicznie robi z siebie debila.

@ghostface: Twierdzisz, że prawo handlowe nie obowiązuje, dopóki nie zgłoszę na jego podstawie kogoś do sądu?

Idź gwałcić logikę gdzie
  • Odpowiedz
Zgadnij kto decyduje, który przypadek jest uzasadniony.

@ghostface: Regulamin. W końcu napisali to w obydwu podpunktach.

Twierdzę, że jak podasz ich do sądu zrobisz z siebie debila.

Prawo jest prawem i powinno się je przestrzegać, niezależnie od tego czy ktoś z niego korzysta, czy nie. A ty, negując ten fakt sam robisz z siebie debila.
  • Odpowiedz
Postawa prawdziwego patryjoty.

@ghostface: Nie wiem co ma patriotyzm do zgłaszania łamania prawa, ale jesteś pospolitym i dennym kłamcą, co właśnie udowodniłem.

Czy osoby popierające lewicę zawsze muszą być tak mierne intelektualne, że po pokazaniu palcem ich manipulacji, stosują tak denne zagrywki?
  • Odpowiedz
@Tical25: udowodniłeś jedynie, że jesteś typowym prawakiem z iście prawackim intelektem. Twierdzisz, że łamią prawo, ale nic z tym nie zrobisz, bo jedyne co potrafisz to p-------ć głupoty w internecie.
  • Odpowiedz
udowodniłeś jedynie, że jesteś typowym prawakiem z iście prawackim intelektem.

@ghostface: Udowodniłem, że kłamiesz pisząc poniższe zdanie.

W-----------e postów prawaków i gardzenie nimi jest jak najbardziej w granicach prawa, więc mogą to
  • Odpowiedz
Udowodniłem, że kłamiesz pisząc poniższe zdanie.

@Tical25: niczego nie udowodniłeś. Co najwyżej coś sobie uroiłeś. Jak najbardziej mogą kasować prawackie brednie i nikt im nie może tego zabronić.

A propos zastanawia mnie postawa konserw na wykopie. Widać, że ich tutaj nie chcą, plują im w mordę, a ci dalej tu siedzą i dają sobą pomiatać.
  • Odpowiedz
Jak najbardziej mogą kasować prawackie brednie i nikt im nie może tego zabronić.

@ghostface: Napisali wyraźnie, że mogą kasować posty i znaleziska tylko jeśli łamią regulamin.

W regulaminie nie napisali niczego co zgadzałoby się z twoimi słowami, które właśnie cytuję, a Rozdział 1, artykuł 8, punkt 4, ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną mówi, że usługodawca ma przestrzegać regulaminu.
  • Odpowiedz
W regulaminie nie napisali niczego co zgadzałoby się z twoimi słowami

@Tical25: regulamin jest napisany tak, że mogą skasować praktycznie wszystko i to właśnie robią, a oburzeni będą ujadać przez parę godzin, potem o tym zapomną i dalej będą nadstawiać japy w oczekiwaniu na kolejne upokorzenie.
  • Odpowiedz
: regulamin jest napisany tak, że mogą skasować praktycznie wszystko i to właśnie robią, a oburzeni będą ujadać przez parę godzin, potem o tym zapomną i dalej będą nadstawiać japy w oczekiwaniu na kolejne upokorzenie.

@ghostface: Nie kłam i nie kompromituj się. W regulaminie jasno napisano co można skasować. Co prawda stosuje się tam dość szerokie definicje, ale na pewno nie można powiedzieć, że mogą wszystko skasować.
  • Odpowiedz
@Tical25:

W regulaminie jasno napisano co można skasować.

Wszystko jest napisane bardzo ogólnie, moderacja to wykorzystuje, a jęczące prawactwo nic nie może z tym zrobić. Widok tej bezsilności przy toczeniu piany z pyska jest całkiem zabawny.
  • Odpowiedz
Taki komentarz powinien zostać zgłoszony przez osobę, która została obrażona, a nie przez przypadkową osobę, która za innych chce decydować o tym co ich obraża, a co nie.

@a__s: Przypadkowa to ty jesteś. Jestem Katolikiem i nazywanie nas "katolami" mnie obraża.
  • Odpowiedz