Zgadnij kto decyduje, który przypadek jest uzasadniony.
@ghostface: Regulamin. W końcu napisali to w obydwu podpunktach.
Twierdzę, że jak podasz ich do sądu zrobisz z siebie debila.
Prawo jest prawem i powinno się je przestrzegać, niezależnie od tego czy ktoś z niego korzysta, czy nie. A ty, negując ten fakt sam robisz z siebie debila.
@Tical25: udowodniłeś jedynie, że jesteś typowym prawakiem z iście prawackim intelektem. Twierdzisz, że łamią prawo, ale nic z tym nie zrobisz, bo jedyne co potrafisz to p-------ć głupoty w internecie.
Jak najbardziej mogą kasować prawackie brednie i nikt im nie może tego zabronić.
@ghostface: Napisali wyraźnie, że mogą kasować posty i znaleziska tylko jeśli łamią regulamin.
W regulaminie nie napisali niczego co zgadzałoby się z twoimi słowami, które właśnie cytuję, a Rozdział 1, artykuł 8, punkt 4, ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną mówi, że usługodawca ma przestrzegać regulaminu.
W regulaminie nie napisali niczego co zgadzałoby się z twoimi słowami
@Tical25: regulamin jest napisany tak, że mogą skasować praktycznie wszystko i to właśnie robią, a oburzeni będą ujadać przez parę godzin, potem o tym zapomną i dalej będą nadstawiać japy w oczekiwaniu na kolejne upokorzenie.
: regulamin jest napisany tak, że mogą skasować praktycznie wszystko i to właśnie robią, a oburzeni będą ujadać przez parę godzin, potem o tym zapomną i dalej będą nadstawiać japy w oczekiwaniu na kolejne upokorzenie.
@ghostface: Nie kłam i nie kompromituj się. W regulaminie jasno napisano co można skasować. Co prawda stosuje się tam dość szerokie definicje, ale na pewno nie można powiedzieć, że mogą wszystko skasować.
Wszystko jest napisane bardzo ogólnie, moderacja to wykorzystuje, a jęczące prawactwo nic nie może z tym zrobić. Widok tej bezsilności przy toczeniu piany z pyska jest całkiem zabawny.
@Tical25: widziałem regulamin i składa się częściowo z konkretów, ale też z wielu niesprecyzowanych określeń, pod które mogą sobie podciągnąć praktycznie wszystko.
Taki komentarz powinien zostać zgłoszony przez osobę, która została obrażona, a nie przez przypadkową osobę, która za innych chce decydować o tym co ich obraża, a co nie.
@a__s: Przypadkowa to ty jesteś. Jestem Katolikiem i nazywanie nas "katolami" mnie obraża.
@ghostface: Oho! Kolejny kłamca. O ile nie mają takiego punktu w regulaminie, to nie mogą ,,w---------ć postów prawaków i gardzić nimi".
Regulamin obowiązuje dwustronnie, a nieprzestrzeganie go oznacza łamanie prawa.
Oczywiście, że mogą, dopóki wprost nie będzie tam zapisu, który tego
@ghostface: Twierdzisz, że prawo handlowe nie obowiązuje, dopóki nie zgłoszę na jego podstawie kogoś do sądu?
Idź gwałcić logikę gdzie
Zgadnij kto decyduje, który przypadek jest
@ghostface: Regulamin. W końcu napisali to w obydwu podpunktach.
Prawo jest prawem i powinno się je przestrzegać, niezależnie od tego czy ktoś z niego korzysta, czy nie. A ty, negując ten fakt sam robisz z siebie debila.
@ghostface: Nie wiem co ma patriotyzm do zgłaszania łamania prawa, ale jesteś pospolitym i dennym kłamcą, co właśnie udowodniłem.
Czy osoby popierające lewicę zawsze muszą być tak mierne intelektualne, że po pokazaniu palcem ich manipulacji, stosują tak denne zagrywki?
@ghostface: Udowodniłem, że kłamiesz pisząc poniższe zdanie.
@Tical25: niczego nie udowodniłeś. Co najwyżej coś sobie uroiłeś. Jak najbardziej mogą kasować prawackie brednie i nikt im nie może tego zabronić.
A propos zastanawia mnie postawa konserw na wykopie. Widać, że ich tutaj nie chcą, plują im w mordę, a ci dalej tu siedzą i dają sobą pomiatać.
@ghostface: Napisali wyraźnie, że mogą kasować posty i znaleziska tylko jeśli łamią regulamin.
W regulaminie nie napisali niczego co zgadzałoby się z twoimi słowami, które właśnie cytuję, a Rozdział 1, artykuł 8, punkt 4, ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną mówi, że usługodawca ma przestrzegać regulaminu.
@Tical25: regulamin jest napisany tak, że mogą skasować praktycznie wszystko i to właśnie robią, a oburzeni będą ujadać przez parę godzin, potem o tym zapomną i dalej będą nadstawiać japy w oczekiwaniu na kolejne upokorzenie.
@ghostface: Nie kłam i nie kompromituj się. W regulaminie jasno napisano co można skasować. Co prawda stosuje się tam dość szerokie definicje, ale na pewno nie można powiedzieć, że mogą wszystko skasować.
Wszystko jest napisane bardzo ogólnie, moderacja to wykorzystuje, a jęczące prawactwo nic nie może z tym zrobić. Widok tej bezsilności przy toczeniu piany z pyska jest całkiem zabawny.
Komentarz usunięty przez moderatora
@a__s: Przypadkowa to ty jesteś. Jestem Katolikiem i nazywanie nas "katolami" mnie obraża.