@blubi_su: Przestań używać takich idiotycznych argumentów. Wszyscy użytkownicy są klientami Wykopu, więc mają prawo do niezadowolenia ze świadczonych usług.
@MrocznyBrokul: A serwis jest ciągle prywatny. I mogą tu robić co im się podoba. Równie dobrze mogliby zaorać to wszystko. Co mam nadzieję zrobią. Bez tego mikrobloga i syfu jaki tu się zrobił ten serwis był milion razy ciekawszy. A i wykop ma prawo mieć w dupie niezadowolenie jakiegoś przegrywa.
@blubi_su: Chyba nadal nie rozumiesz, więc postaram się wytłumaczyć to prościej. Rejestrując się na Wykopie zawierasz dwustronną umowę w której zobowiązujesz się do przestrzegania regulaminu. Wykop również zobowiązuje się do przestrzegania regulaminu który sami napisali. W momencie gdy jedna ze stron przestaje się wywiązywać z obowiązków wynikających z umowy, druga ma prawo mieć pretensje. Przestań kierować się mentalnością niewolnika i twierdzić że Białek i moderacja mogą tu robić co chcą,
@MrocznyBrokul: Zabroń im :D Brakuje mi czasów IRCa. Nie podoba się? Kick Ban i z głowy. Jak by ludzie wywiązywali się z umowy to na wykopie nie byłoby tylu multikont. Moderacja powinna skupić się nad tym by wyeliminowac jednostki z permem raz na zawsze, ban po IP, hostname itd. Banowac i patrzeć czy równo puchnie ;) To samo oczywiście ma się do płatnych kont.
@MrocznyBrokul: Riposta jest jedna. Hurr durrr wykop serious business. Jak MB będzie chciał tow rzuci na belkę info z tekstem że 4konserwy to banda lamerów i przegrywów i reszta jedynie będzie mogła gryźć stół z wściekłości. Nigdzie w regulaminie nie ma zapisu że obejmuje też moderację. I że MUSI się kierować regulaminem. Admin jest ponad to. Zawsze tak było jest i będzie. Na forach, na IRCu, i na takich serwisach
@blubi_su: Tak jak myślałem, starego psa nie nauczy się nowych sztuczek i pewnie umrzesz z tą mentalnością niewolnika którą prezentujesz. Każda większa afera to duży minus dla wykopu, bo po pierwsze większość użytkowników ma programy blokujące reklamy, a po drugie coraz ciężej znaleźć kupca na stronę ze śmiesznymi obrazkami. Zastanów się czy Białek wyszedł dobrze na aferze zbożowej/betonowej/kosmicznej albo tej z wałkami na stronie do wniosków 500+.
@blubi_su: Aha, czyli jednak nie do końca jest to prywatny portal. W końcu w prywatnej rozmowie można takie coś powiedzieć, ale publicznie tego wygłaszać nie wolno.
Czyli ten portal nie jest prywatny i nie można robić na nim co się chce.
Aha, czyli jednak nie do końca jest to prywatny portal.
Przecież jasne jest, że polski portal podlega polskiemu prawu i nie mogą go łamać. Dalej jest to prywatny portal. Nie pojmujesz słów, którymi się posługujesz.
Przecież jasne jest, że polski portal podlega polskiemu prawu i nie mogą go łamać. Dalej jest to prywatny portal. Nie pojmujesz słów, którymi się posługujesz.
@ghostface: Jak to nie mogą łamać prawa? Przecież @blubi_su napisał, że mogą tu robić co im się podoba, bo ten portal jest prywatny.
Aha, czyli jednak nie do końca jest to prywatny portal.
Każdy myślący człowiek wie, że "mogą robić sobie co chcą" to skrót myślowy na "mogą robić sobie co chcą w granicach prawa". W-----------e postów prawaków i gardzenie nimi jest jak najbardziej w granicach prawa, więc mogą to robić.
Zastanawiam się czasem czy w tej gimbazie to was tak skrzywdzili czy po prostu młodzież teraz jest taka tępa sama z siebie?
@blubi_su: Wyszukiwanie braku logiki, w tak prostych zdaniach jak twoje, nie wymaga wielkich zdolności intelektualnych, ale to nie oznacza, że jestem gimnazjalistą.
Nawet inteligentni ludzie robią czasem proste rzeczy.
A i wykop ma prawo mieć w dupie niezadowolenie jakiegoś przegrywa.
@MrocznyBrokul: Zabroń im :D Brakuje mi czasów IRCa. Nie podoba się? Kick Ban i z głowy. Jak by ludzie wywiązywali się z umowy to na wykopie nie byłoby tylu multikont. Moderacja powinna skupić się nad tym by wyeliminowac jednostki z permem raz na zawsze, ban po IP, hostname itd. Banowac i patrzeć czy równo puchnie ;)
To samo oczywiście ma się do płatnych kont.
@blubi_su: Masz jeszcze jakieś idiotyczne riposty? Do reszty tego co wypisujesz nawet się nie odniosę, bo brak tu związku z tematem.
@blubi_su: A czy mogą napisać, że popierają holocaust i palenie imigrantów w piecach?
W końcu to serwis prywatny, więc chyba powinni móc robić takie coś legalnie.
@blubi_su: Aha, czyli jednak nie do końca jest to prywatny portal. W końcu w prywatnej rozmowie można takie coś powiedzieć, ale publicznie tego wygłaszać nie wolno.
Czyli ten portal nie jest prywatny i nie można robić na nim co się chce.
@blubi_su:już ty się nie martw o to, czy ktoś jest kretynem czy nie i nie odwracaj kota ogonem.
Jasno pokazałem, że nawet na prywatnym portalu nie można robić co się chce, a ty zwyczajnie łżesz twierdząc że jest inaczej.
@ghostface: Jak to nie mogą łamać prawa? Przecież @blubi_su napisał, że mogą tu robić co im się podoba, bo ten portal jest prywatny.
Każdy myślący człowiek wie, że "mogą robić sobie co chcą" to skrót myślowy na "mogą robić sobie co chcą w granicach prawa". W-----------e postów prawaków i gardzenie nimi jest jak najbardziej w granicach prawa, więc mogą to robić.
@blubi_su: Wyszukiwanie braku logiki, w tak prostych zdaniach jak twoje, nie wymaga wielkich zdolności intelektualnych, ale to nie oznacza, że jestem gimnazjalistą.
Nawet inteligentni ludzie robią czasem proste rzeczy.