Aktywne Wpisy

rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

#trojmiasto #ksiazki
https://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_s?k=Louis-Ferdinand+Céline+death+on+credit+
Na Amazonie są używki i nówki angielskie.
To jakaś niszowa książka wydana w paru egzemplarzach? Bo cena 270 dolców powala, dobrze, że szczęście bliskiej osoby jest bezcenne i płacisz jak za prezydenta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Działa, ale to polska wersja, nie angielska.
@hiruhep123: nie "sprzedadzą" Ci jej za nic w świecie i jeszcze postraszą karą i bagietami. Nie polecam bo sama próbowałam z jedną rzadką książką :<