Wpis z mikrobloga

• 86
@maurycy-domanski żarty żartami ale jak to dzisiaj usłyszałem to myślałem że się przewroce. Kobiety walczą o prawo do aborcji, bo choroba dziecka, bo zagrożenie życia. A ta staje i wyjeżdża z takim czymś... Jeszcze kilka lat temu zostałaby w mediach zlinczowana, a dzisiaj otrzymuje powszechną aprobatę. Co się dzieje z tym światem?
  • Odpowiedz
  • 4
@wezsepigulke w skrócie powiedziała, że zrobiła aborcję bo ma dwoje dzieci i mieszkanie tylko 60m, dodała jeszcze że dzięki temu w 30 minut uratowała swoje życie
  • Odpowiedz
Co się dzieje z tym światem?

@Majku_: że nie możesz uwierzyć, że kobiety po prostu usuwają niechciane ciąże i nie mają po tym żadnego szoku? No to Ci powiem - kobiety usuwały, usuwają i będą usuwać niechciane ciąże, bo to żadne dzieci tylko zbitek komórek.
I dobrze, że w tej sytuacji są i takie głosy, które o tym mówią. To, że kościół narzucił jakiś rygor dyskusji, nie znaczy, że to
  • Odpowiedz
A ta staje i wyjeżdża z takim czymś...

no jak śmiała coś takiego powiedzieć

Mój narzeczony jest wspaniałym ojcem i cudownie zajmuje się naszymi dziećmi, ale nie chciałam mu już tego dokładać. Ja bardzo często wyjeżdżam, taką mam pracę, koncertuję, często nie ma mnie w domu. Z dwójką dzieci nie jest łatwo, ale jest cudownie i chciałam, żeby tak pozostało. Te dzieci, które mam, też potrzebują uwagi, czegoś więcej niż tylko jedzenia
6c6f67696e - > A ta staje i wyjeżdża z takim czymś...

no jak śmiała coś takiego po...

źródło: comment_F2cioYqffRDlDZ7lvxK81l1SsYtoYR5n.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz