Aktywne Wpisy

źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz

Mirki, mam pytanie. Od ok. 10 miesięcy mam Lumię 535. W najbliższym czasie zamierzam się jej pozbyć, ale wczesniej zamierzam oddać ją na gwarancję, z powodu dotyku, który praktycznie nie działa pod ładowarką. Telefon nie ma ani jednej rysy na ekranie, ale obudowa jest cała popękana - na rogach i przy przyciskach. Myślicie ze mogę zgłosić to tez na gwarancję, czy szkoda strzępić ryja i skleić ją domowymi sposobami? (dodam tylko, ze pekająca obudowa w 535 to powszechny problem - prawie wszystkie używane 535 na allegro mają popekaną obudowę, a moim znajomym klapki od tej Lumii pękły na pół.)
Komentarz usunięty przez autora