Aktywne Wpisy

Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

A w Warszawie i całej Polsce wciąż śmierdzący samochód... W Skandynawii i na zachodzie odchodzi się od samochodu na rzecz roweru i komunikacji miejskiej. W Berlinie jest 2 razy mniej samochodów na osobę niż w Warszawie.
Poniższe dane dla Kopenhagi są z 2010r. teraz jest jeszcze więcej na korzyść roweru tam.
#dania #rower #warszawa #polska #zdrowie #ekologia #swiat
Komentarz usunięty przez autora
Kto może powinien jeździć rowerem, jeśli nie to komunikacją miejską, a jeśli MUSI to niech jedzie samochodem.
Jadąc komunikacją miejską w Polsce można się przekonać jak słodko pachną pracujący Polacy, po prostu piżmo w czystej postaci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale jedyne co dostałem to po raz kolejny typowe "jak się wolno jeździ, to się człowiek nie poci", a z tak oczywistą bzdurą nawet nie da się dyskutować.