Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +134
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#modameska #alkoholizm
Spójrzcie tylko, to bezwzględny kapitalista Borowiecki ukazuje swoje dystyngowane oblicze. Właśnie tak wygląda człowiek sukcesu! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@StarsThief: Mam dwie koszulki Bytom i do mnie ta "reklama" nie trafia. Twarz firmy musi się kojarzyć pozytywnie a nie z jazdą po alkoholu.
@StarsThief: trafiles w sedno, kupuje w Recman'ie :)
Komentarz usunięty przez autora
@krabsik:
no ty to na bank jesteś targetem sklepu z garniturami ekspediencie sklepowy z najbrzydszą hondą jaka wyszła ever :D
koleś który wrzuca fotki z jointem robi wyrzuty że ktoś jest pijakiem - LOL :D
Po pierwsze to muszę obronić honoru hondy, bo dużo brzydszy jest ten sam model ale przed liftem, a zapalenie jointa to to samo co jazda po pijaku?
A aktor był dobry ale rolę w klanie to zmieniły, no i
I tak. Zdecydowana większość z userów tutaj siedzących to gimbaza. Siedząca w piwnicy z rodzicami. Zwykłe gnojki. Wypowiadają się i
@StarsThief: o to to. Olbryski nie dość, że jest ogólnie raczej pozytywnie kojarzony, to do tego wszystkiego wygląda naprawdę dobrze w tej reklamie.