Wpis z mikrobloga

@krabsik: Nie po raz pierwszy wyłamując się z wykopowego mainstreamu stwierdzam, że kampania z Olbrychskim jest rewelacyjna.

Spójrzcie tylko, to bezwzględny kapitalista Borowiecki ukazuje swoje dystyngowane oblicze. Właśnie tak wygląda człowiek sukcesu! ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
nie jesteście Miraski targetem tej reklamy, jak i w ogóle targetem firmy Bytom

@StarsThief: Mam dwie koszulki Bytom i do mnie ta "reklama" nie trafia. Twarz firmy musi się kojarzyć pozytywnie a nie z jazdą po alkoholu.
  • Odpowiedz
@krabsik: każdemu kojarzy się inaczej - mi z ikoną kina - popioły , pan wołodyjowski , potop i wiele innych.

twoja stara nie jest targetem bytomia tylko wałbrzycha.

@krabsik:
no ty to na bank jesteś targetem sklepu z garniturami ekspediencie sklepowy z najbrzydszą hondą jaka wyszła ever :D
koleś który wrzuca fotki z jointem robi wyrzuty że ktoś jest pijakiem - LOL :D
  • Odpowiedz
@krabsik fajny garnitur i do tego niezwykle utalentowany aktor, legenda kina. Namówili mnie. Dzięki za zrobienie im reklamy. I tak 99% z wykopków w tym poście co plują jadem nie stać na taki gajer. Ale za to stać na bycie przegrywem i trollowanie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@quintic jaki ekspediencie sklepowy?
Po pierwsze to muszę obronić honoru hondy, bo dużo brzydszy jest ten sam model ale przed liftem, a zapalenie jointa to to samo co jazda po pijaku?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@blubi_su ale p--------z Pan, gajer za 1500 z KURTKĄ gratis to jest coś na co 99%wykopów nie może sobie pozwolić? Może 50% dlatego że jeszcze jest w gimnazjum. Ale muszę powiedzieć, ze garnituru wyglądają naprawdę dobrze, i jak się skończy kampania z szanownym Panem Danielem to chyba sobie u nich kupię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A aktor był dobry ale rolę w klanie to zmieniły, no i
  • Odpowiedz
@krabsik ja tam pudelka nie czytam i w dupie mam prywatne życie aktora. Za to doceniam go za wkład w polskie kino i Co najważniejsze teatr. widziałem go na deskach wielokrotnie i był niesamowity. Co do seriali to nie oglądałem nigdy ani odcinka i nie zamierzam bo to gniot z założenia.
I tak. Zdecydowana większość z userów tutaj siedzących to gimbaza. Siedząca w piwnicy z rodzicami. Zwykłe gnojki. Wypowiadają się i
  • Odpowiedz
@krabsik: @Rizi3N: @Pan_Slon: nie jesteście Miraski targetem tej reklamy, jak i w ogóle targetem firmy Bytom, to nic dziwnego, że reklama do Was nie trafia. Cropp zatrudniłby kogoś innego, spokojnie ;)

@StarsThief: o to to. Olbryski nie dość, że jest ogólnie raczej pozytywnie kojarzony, to do tego wszystkiego wygląda naprawdę dobrze w tej reklamie.
  • Odpowiedz