Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +93
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

dzester +73
Moj najlepszy wynik w moim portfelu to nie moje inwestycje w krypto, złoto, akcje czy obligacje a nic nie robienie i bycie w #ppk
Około 165% zysku w 5 lat
Około 165% zysku w 5 lat
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

#michalkiewicz #oswiadczenie #takaprawda #4konserwy
źródło: comment_ZQnnVuIj2ce0AJq4cVSs0q6vDYEaTpx6.jpg
Pobierzźródło: comment_OCtAm6Uq38Sl3b6bFcdrOrcTeZ7jYoOZ.jpg
Pobierz@MattJedi: Nie, ty moja opinię o jego słowach tak nazywasz. OPINIĘ w której wyraźnie zawarłem oznaczenie o cytowanych słowach "O ILE SĄ PRAWDZIWE". I ty to nazywasz kłamstwem. Spoko, wskaż mi więc gdzie jest nieprawda. Jak tak nie powiedział to spoko. Jak powiedział to moja opinię znasz.
Wiec przestań manipulować.
Jak wiadomo katole od zawsze mają problemy z racjonalnym myśleniem, a wiara w pana z brodą na chmurce według ich własnego mniemania daje im własność nad moralnością i etyką, która zajmowano się od tysięcy lat. Wspominana moralność objawiała się u katostanu głównie wstrzymywaniem rozwoju gdzie się da i jak się da. Och co za podwaliny etyczne nam dała, traktowanie leworecznych jak upośledzonych, penalizacja masturbacji, samobiczowanie. Doprawdy Europa nie dałaby
Dostałem odpowiedź z pominięciem najważniejszej kwestii, do której autor tejże odpowiedzi wygodnie się nie odniósł. Po co mam się wdawać w polemikę z kimś, kto puszcza mimo uszu wytknięcia kłamstw i manipulacji? Pomijam inne kwestie, takie jak przyznanie się, że sam autor tychże kłamstw, nie jest wcale pewien czy źródłem tego cytatu miał być jakiś demot,