Wpis z mikrobloga

A ja wytknięcie tego nazywam stertą kłamstw, manipulacji

@MattJedi: Nie, ty moja opinię o jego słowach tak nazywasz. OPINIĘ w której wyraźnie zawarłem oznaczenie o cytowanych słowach "O ILE SĄ PRAWDZIWE". I ty to nazywasz kłamstwem. Spoko, wskaż mi więc gdzie jest nieprawda. Jak tak nie powiedział to spoko. Jak powiedział to moja opinię znasz.
Wiec przestań manipulować.

już
  • Odpowiedz
@MattJedi:
Jak wiadomo katole od zawsze mają problemy z racjonalnym myśleniem, a wiara w pana z brodą na chmurce według ich własnego mniemania daje im własność nad moralnością i etyką, która zajmowano się od tysięcy lat. Wspominana moralność objawiała się u katostanu głównie wstrzymywaniem rozwoju gdzie się da i jak się da. Och co za podwaliny etyczne nam dała, traktowanie leworecznych jak upośledzonych, penalizacja masturbacji, samobiczowanie. Doprawdy Europa nie dałaby
  • Odpowiedz
@Naxster:

GDZIE? Pytam się GDZIE, bo nie widzę jakoś. Na swój post dostałeś odpowiedź

Dostałem odpowiedź z pominięciem najważniejszej kwestii, do której autor tejże odpowiedzi wygodnie się nie odniósł. Po co mam się wdawać w polemikę z kimś, kto puszcza mimo uszu wytknięcia kłamstw i manipulacji? Pomijam inne kwestie, takie jak przyznanie się, że sam autor tychże kłamstw, nie jest wcale pewien czy źródłem tego cytatu miał być jakiś demot,
  • Odpowiedz