Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +21
#przegryw #tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #samotnosc #instagram #pieklomezczyzn #p0lka
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by
Bibanator +8
Mirki pijcie ze mną kompot. Właśnie 7 dni przed moimi 32 urodzinami urodził mi się syn (。◕‿‿◕。) cieszę się jak wariat nie wiedzieć czemu. Przed tygodniem przyjmowałem to jakoś w miarę na chłodno.
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
#gownowpis