Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nawet nerki mam wciąż dwie, przez co waga mi pokazuje jakieś bajońskie cyfry.

@czubaba: Tak sobie wmawiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja to bym pozwał producenta wagi, że jego produkt okłamuje ludzi albo kupił nową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sorek wam płaci za te opinie? XD

@JesusOfSuburbia: wiesz czym odróżnia się człowiek wartościowy od kupnego?

Kupiony Cię sprzeda gdy ktoś zapłaci więcej, wartościowy jest
  • Odpowiedz
@sorek hurr durr, nie gorączkuj się tak, moje opinie są prawdziwe, przynajmniej o kuchni/łazience na Vaal i Longman Road - obie były w beznadziejnym stanie jeszcze trzy miesiące temu, może się coś zmieniło, nie wiem, załączam zdjęcie. Ostatni mój komentarz, bo mi się nie chcę, wszyscy na Ciebie jadą ostro, a nikt z tych których znam nawet wpisu nie zrobił to co będę się wychylał.

Aha, piekarnik był później już nowy,
JesusOfSuburbia - @sorek hurr durr, nie gorączkuj się tak, moje opinie są prawdziwe, ...

źródło: comment_1gKOGVZ0gsrQ9fXtNQxTwrbYaSmZwY9e.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
a nikt z tych których znam nawet wpisu nie zrobił to co będę się wychylał.

@JesusOfSuburbia: ani mi nic pewno nie powiedział - typowe prawda? Zresztą każda opinia jest prawdziwa - tak jest, bo to OPINIA a nie fakt ;)

A jakby posprzątać to nawet ładnie w tej kuchni by było.. ( ͡°
  • Odpowiedz
co jest nie tak w tej kuchni? xD

@lokibb: nie ma zajebistej płyty gazowej bez płomienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) A szczura to ja im podrzuciłem by się na mnie wkurzyli hehe
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: Tak, przeciąga wycięcie drugiej nerki.

Nie wynajmowałem nic od Sorka, ale mogę go z czystym sumieniem polecić jako człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) znaczy jako kolegę. Wiem, że mogę do niego podbić z jakimś pytaniem czy sprawą i jak będzie mógł pomóc to pomoże.

Co do wynajmujących najwięcej co słyszałem narzekań to na czystość. Także @sorek musisz zacząć sprzątać komuś w domu, bo narzekają
  • Odpowiedz
@CarpetKnight97: Nikt tu nie odstawiał komedii o jakieś patelnie w zlewie tylko o to ze podłoga z brudu aż się kleiła, dwa to to że Sorek nie sprawdza stanów pokoi po wyprowadzce poprzednich lokatorów i kolejni lokatorzy sprzątali 4 godziny, uważasz że to jest w porządku?
  • Odpowiedz