Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +45
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +259

źródło: comment_DNq6r8DbWtsFD5dvJMJuU70pl1HuM3Fd.jpg
Pobierz@Afterglow: xD
źródło: comment_zi1dbCzTsrHI7okfTJQYC5sVFA2DLsLS.gif
Pobierzprzecież materiał licealny to w 99% rzeczy, których się można samemu nauczyć bez żadnego problemu
imo kompletna strata czasu, większość godzin marnowanych w szkołach to słuchanie tego, co jest w książkach
wyjątek to może część fizyki i chemii
jak studiujesz na P--------e Górnym to się nie dziw, albo jak studiujesz Sinologię to też się nie dziw
Z jednej strony studenci raczej się nie angażują i nie zadają pytań(a po to się przecież idzie na studia) a z drugiej starsi wykładowcy: część z nich jest tak nudna, że na wykłady nie warto chodzić. Przynajmniej ta młoda kadra jest bardziej ogarnięta.(mówie to jako student PW)
źródło: comment_izteTWN4A7hGJGhHw2dhcWn8A4D8gHC1.jpg
Pobierz