Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
hehehej +69
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi

Z dzisiejszym dniem pokochałem Eclipse a totalnie znienawidziłem IntelliJ IDEA Community Edition.
@Cybe: Pod jakim względem?
@MacDada: Heh abym kolejne dni stracił walcząc z IDE?
@Cybe: <3 jestem z tobą :) również wolę programować w C# tylko, że tym razem chciałem coś zrobić na androida. Niestety Mono to nie moja bajka, czekam na microsoft jak zrobią to w końcu porządnie dla androida :)
Komentarz usunięty przez moderatora
c# ma przede wszystkim cudowną składnię.To co jest proste, jest naprawdę proste. Takie pierdoły jak właściwości, eventy, operator ?? etc. Pierdoły, ale uprzyjemniają pisanie :). No za javą cały czas stoi multiplatformowość.
@MacDada: Przyzwyczaiłem się do wygody płynącej z VS2010, Eclipse ma jakieś tam fajne ficzery, które go do niego upodobniają typu autopropozycje. W porównaniu do IntelliJ drzewko projektu jest przejrzyste.
Oczywiście jestem totalnym laikiem, który lizną podstaw i