Wpis z mikrobloga

Gmina Studzienice wrzuciła na FB taki post.

Zapraszam do komentarzy, żeby zobaczyć, jak nasze społeczeństwo durnieje.

Swoją drogą, w poprzednie wakacje byłem na plaży nad morzem. Ludzi gęsto, a jakiś patol chodził między ludźmi z jakimś pitbullem czy inną bestią, i w końcu doszło do jakiejś awantury, bo pies coś o-----ł. Aż przyjechała policja, bo goście zaczęli się n---------ć.

https://www.facebook.com/share/p/199qbK6Ps5/
Aureolus - Gmina Studzienice wrzuciła na FB taki post. 

Zapraszam do komentarzy, żeb...

źródło: 1000025539

Pobierz
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aureolus: To też powinno dotyczyć dzieci,nie ma nic gorszego niż rodzinka z bachorami drącymi ryja,to samo w sklepach czy restauracjach chociaż tam to już są zakazy aby kaszojadow nie wprowadzać.
  • Odpowiedz
@Aureolus: w ciągu ostatnich 4 lat byłem na wakacjach 2x na różnych wyspach w Grecji i 2x w Hiszpanii. W Grecji nie widziałem nigdy psa na plaży czy w pobliżu, w Hiszpanii w tym roku widziałem jedną osobę z psem, ale nie na plaży tylko na promenadzie na spacerze. Nawet nie chce mi się myśleć, co się musi dziać na polskich plażach okupowanych przez januszy stawiających zasieki z parawanów i
  • Odpowiedz
dzieci są potrzebne w społeczeństwie, psy absolutnie nie.

@JanTrajbal2: niepotrzebne są też samochody, klimatyzacja, samoloty i centralne ogrzewanie. Niepotrzebne są też przyjaźnie, relacje i kochający dom. Najważniejsze to spłodzić dziecko (nie po to żeby je kochać tylko podtrzymać system emerytalny)i napchać kichę pod korek.
  • Odpowiedz