Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +98
W moim powiatowym kiedyś po fabrykach i kołhozach pracowali polacy, na początku zwykli to był rok 2010-2015, potem pracowły "areczki" 2015-2020. Następnie zjechała się ukraina i polak zaczął rywalizować z ukraińcem zatrudnionym przez agencje o robotę lata 2020-2025. Od tego roku, kierownictwo tam obieli ukraińcy, polaków nie ma, a zaczęli zjeżdżać obcokrajowcy o ciemniejszym niż polacy odcieniu skóry, mówiący językiem latynowskim. Nie wiem czy to hiszpanie, czy portugalczycy, kto wie może meksyk,
GRUBY140 +153
nitka z najlepiej sprzedającymi się nowymi autami w wybranych krajach #ciekawostki #samochody
źródło: pl
Pobierz

XDDD
@AnonimoweMirkoWyznania: dziękuję za takie sparowanie
Mój pradziadek zwykł był mawiać: "jeden anon nie może się mylić".
I Twój post to potwierdza, kolego.
Polki to dramat. Zapuszczone, zero zainteresowań, w nieustannym pościgu za przysłowiowym boltzem
@AnonimoweMirkoWyznania: Chyba mamy inną definicję "księżniczki"... Ale jak tam sobie chcesz.
Znam kilka Ukrainek i część jest podobna zupełnie do polskich dziewczyn (te, co tu w Polsce studiują, są samodzielne i wyluzowane), ale część to własnie to, co sama określam jako
Jestem lewackim SJW śmieszkiem-zawadiakom na 100% i jestem z tego dumny ^^ A ty anonku to typowy #samiecalfacontent czyli kozak w necie, stuleja w świecie XD
PS: Spróbuj być raz miły dla dziewczyny, to zobaczysz, jak twoja atrakcyjność wzrośnie. Serio, sprawdzone i niecnie wykorzystane nie raz ;)
źródło: comment_IOTuDnRkkjZ3MFjblM3TBaU3Htg6tmpk.jpg
Pobierz