Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania Typ kobiety, z którą można stworzyć relację opartą na partnerstwie, zaufaniu i szczerości. Kobiety, które pójdą za tobą w ogień, jak jedna zauważyła, że złotówa próbował mnie oszukać przy wydawaniu reszty, to mało go nie pobiła.

XDDD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
Mój pradziadek zwykł był mawiać: "jeden anon nie może się mylić".
I Twój post to potwierdza, kolego.

Polki to dramat. Zapuszczone, zero zainteresowań, w nieustannym pościgu za przysłowiowym boltzem
  • Odpowiedz
@kwiati: odkąd znajoma pokazała mi pewnego razu, ile wiadomości dostaje na pewnym portalu gdy wejdzie online, odtąd nie dziwię się, że dziewczyny wpisują sobie kryteria typu "jeśli nie masz przynajmniej 180cm to nawet nie pisz". Czy nikt nie pomyślał, że te tym dziewczynom naprawdę nie brakuje rozmówców i mogą nie mieć czasu ani ochoty nawiązywać rozmów z niewypałami genetycznymi, tudzież muszą ich jakoś odsiewać? Stąd ustawienie sobie takich czy innych
  • Odpowiedz
żadna z nich nie zachowywała się jak warszawskie księżniczki. Typ kobiety, z którą można stworzyć relację opartą na partnerstwie, zaufaniu i szczerości. Kobiety, które pójdą za tobą w ogień

@AnonimoweMirkoWyznania: Chyba mamy inną definicję "księżniczki"... Ale jak tam sobie chcesz.
Znam kilka Ukrainek i część jest podobna zupełnie do polskich dziewczyn (te, co tu w Polsce studiują, są samodzielne i wyluzowane), ale część to własnie to, co sama określam jako
  • Odpowiedz