Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
XDDD
XDDD
XDDD
XDDD
#gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
@PrzemekMistrz: A może koniec? To co napisałeś w ogóle z siebie nie wynika.
Oho, kolejny klasyk. Gdybologia level 1000, emocje wysoko, argumentacja upadła. Na szczęście trafiłem na sytuację, w której moje przyjście na świat nie zniszczyło życia moich rodziców i podjęli
@PrzemekMistrz: Klasyczny objaw ilości argumentów w liczbie zero.
Pomogę. Nie wiem, otwórz podręcznik od biologii, poczytaj badania, masz ściągę tutaj - http://abortion.procon.org/ może się dowiesz czegoś na temat, który tak usilnie starasz się reprezentować bez żadnej
Piękne, po prostu piękne.
Miłej nocy.
@to_juz_przesada: Ja tylko nieśmiało wtrącę, że prawo Godwina, podobnie jak prawo nagłówków Bertridge'a to zwykłe #heheszki.
@Rdwtblszcznn: top kek xD
Eee, raczej jeszcze nie. Po trzech dniach by zmartwychwstał i byśmy mieli porońca.