Wpis z mikrobloga

Ibuygou.com (

@Mi3t0: sprowadzany z zagranicy sie nie liczy, bo to dodatkowe koszta, a poza tym kto by to odsyłał gdzies nie wiadomo gdzie. Ale niedawno cos czytalem, ze Xiaomi prowadzi rozmowy z polskimi dystrybutorami
  • Odpowiedz
@fervi: Co to znaczy.
@Mi3t0: Ten telefon na allegro najtaniej idzie za 600, ładny jest ten oliwkowy albo czarno srebry. Jak stanieje za pol roku, to moze go kupie
  • Odpowiedz
@sonep: Tutaj każdy ci poleci Redmi Pro. Nawet jak zapytasz jaki samochód kupić to też ci napiszą, że lepiej kupić Redmi Pro ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeżeli to ma być prawdziwy low-endowy telefon, który po prostu będzie działał to chyba niestety jakaś Lumia. Kosztują niewiele więcej niż paczka chipsów i działają. Jako użytkownik muszę stwierdzić, że platforma jest martwa ale gdybym znowu miał kupić telefon za
  • Odpowiedz
@mikii77: @fervi: @Mi3t0: Odwoluje to. Na allegro 2 modele kosztują 600zl, ale jeszcze dodatkowe 50 trzeba dac na wysylke i chyba nie ma polskiej gwarancji, wiec telefon zostaje zdyskwalifikowany, bo to jednak jest srednia polka. Nic dobrego nie ma na androidzie do 500zl?
  • Odpowiedz
@Vault-Tec: Ja sam mam teraz Lumie 640 kupioną rok temu za 450, ale zawsze gdy jest jakas dyskusja o windowsie czy androidzie, to ludzie pisza, ze windows to dno, ze android juz nie muli, tak jak kiedys itd. Podobnie mowią znajomi, ktorzy posiadają androidy za 500zl, wiec uznalem, ze moze jednak cos sie zmienilo i mozna w tej cenie kupic jakis dobrze dzialający sprzęt na tej platformie.
  • Odpowiedz
@sonep: Może faktycznie nie na twoją kieszeń. Tutaj byś musiał Pirzu się zapytać, bo to on kody podaje zniżkowe.

Zawsze jakiś doogee zostanie
  • Odpowiedz