Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1161
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +193
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

Mój kod aktywacyjny przepadł. Wiem, że muszę zamówić nowy przez mLinię.
Wysyłacie tylko papierowy kod? Ile to będzie trwać? "7 dni roboczych? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pakiet możesz zamówić również za pomocą aplikacji mobilnej. Dostęp do konta odzyskasz tego samego dnia.
Czy posiadasz lub możesz pobrać naszą
Co mam zrobić by dostać dostęp do konta jeszcze dziś?
@mbank dobra aktywowałem konto przez apkę, ustaliłem PIN. Apka działa.
Ale jeśli chodzi o logowanie przez internet, to:
Dostałem na SMS nazwę użytkownika, ale co z hasłem? Co ja mam tam wpisać?
Na stronie logowania wprowadź wówczas tymczasowy identyfikator i tymczasowe hasło. W ten sposób będziesz mógł ustalić stałe hasło internetowe.