Aktywne Wpisy

Beka z ludzi co zmieniaja opony dwa razy w roku w czasach kiedy można kupić dobre całoroczne. Może i maja odrobinę gorsze parametry w lato oraz w zimę, ale warto zauważyć że przez sporą część roku jest okres przejściowy kiedy są znacznie lepsze niż letnie i zimowe. #motoryzacja

WielkiNos +345
juleczka chwali się, że leci do nieznajomego obcokrajowca do innego kraju sama. Co za siła i niezależność.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file6112712658090099204
Pobierz

źródło: comment_0S39Xlw5uJK9RoGf3neMIxISQw7x6kQ7.jpg
Pobierztakie co to są doskonałe, trafiają w potrzeby rynku a jeszcze nic takiego nie ma
jeden koleś kiedyś wymyślił "kalendarz internetowy - organizer"
w dobie ekosystemu google'a
ja prdl
takie kalendarze są potrzebne
ale przebić się przez taką konkurencję jak google nie będzie łatwo
zwrot i zarobienie na takim systemie (mówię o systemie informatycznym budowanym od podstaw) będzie ekstremalnie trudny o ile w ogóle możliwy
piję do 1 punktu - to powinno być raczej 'brak potrzeby albo potrzeba rynkowa w pełni zaspokojona'
Zresztą mi w głowie zwykła kasa/efektywnośc/produktywność a na innowacje trzeba mieć możliwości.
rozmawiamy o startupach czy o potentatach na rynku którzy rozbudowują sobie portfolio i mogą do tego jakiś czas dokładać (albo nawet cały czas byle mieć taką usługę w swoim katalogu usług)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
ty mi tu zrób taki system a ja będę na tym trzepał kasę
a ja pytam: zrobiłeś rozeznanie rynku, czy są jakieś tego typu produkty, jaki jest popyt, gadałeś o tym ze znajomymi czy obcymi ludźmi szacowałeś koszty i przychody
nie, bo oni mają zajebisty pomysł którego do tej pory nikt nie wymyślił (vide kalendarz)
Dlatego jeśli wiesz co działa a co nie, to wiesz w co warto inwestować. Logiczne, że musisz mieć dobre i złe pomysły a z czasem sam wiesz co ma prawo zadziałać a co nie.
sprawdzam dopiero od 10 minut, więc jeszcze nic nie wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@head-hunter: To byś napisał a nie pieprzoty wklejasz.
No moją uwagę przyciągnąłeś i mnie trochę wkurzyłeś. ( ͡°( ͡° ͜
Jak to Doda mówi, możesz mnie kochać albo nienaiwdzić, ważne, że o mnie myślisz (╥﹏╥)
@head-hunter: Idealna strategia na szukanie "teamu".