Aktywne Wpisy
Kami123x +20
Jestem osobą bezdomną. Dopiero zacząłem pracę nową
Jeśli ktoś miałyby wspomóc mnie finansowo
452488535 to numer blik
Jeśli ktoś miałyby wspomóc mnie finansowo
452488535 to numer blik
MurLand +43
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa

Z serii hacking chcę więcej:
Jak wygra ostatni punkt to 'nie będzie niczego' jak mawiał klasyk :)
Nietypowy i GSM to chyba będę rozsyłał na priv, bo dzieciarnia mnie tu przeraża.
Potrzebuje jednak wygodną metodę na wrzutki prywatne dla większej ilości osób (z opcją filtrowania przez nich jeśli się da)
Niestety sonda nie pokazuje kto jak głosował, zresztą tak jak pisałem, niektóre hacki są dość groźne i wolałbym rozsyłać na priv.
Potrzebuje jednak jakiejś wygodnej metody.
Niemniej IMHO i tak wszystko jest w necie. Wiem że dzieciarnia nie potrafi szukać i szuka gotowych skryptów, ale jak ktoś się przysiądzie to i tak znajdzie gotowce.
Z szalonych pomysłów to może takie wpisy które warto ukryć traktować AESem? Z
Właśnie to chciałem napisać, mógłbym wrzucać zaszyfrowane wpisy na mikro pod specjalnym autorskim tagiem, ale dzieciarnia i bólduperzy zaczną masowo zgłaszac za spam, a mody wykopu mogą się wnerwić (że sami nie mają hasła) :D.
Poza tym ctr-c ctr-v to wciąż mało wygodne
Wydaje mi się że powinno przejść, w końcu to jeden wpis na jakiś rzadki czas. Nagłówek z informacją co to jest i dlaczego zaszyfrowane, może będzie OK, ale zaczekajmy na odpowiedź.
Jeżeli link - tutaj test - pozwala na JS to chyba da się zrobić decrypt w
Przemyśle jak to zorganizować, może jednak priv będzie najwygodniejszy. Z drugiej strony nie chce spamować ludzi niezainteresowanych danym tematem (tagiem) część ludzi obserwuje mnie za biznes i finanse, cześć za politykę, część za elektronikę, część za naukę, część za ciekawostki a jeszcze mam kilka dziedzin w zanadrzu (psychologia społeczna, IT hardware, języki obce, medycyna, sztuki walk, genetyka, parapsychologia, kognitywistyka, kulturoznawstwo)
@PiersiowkaPelnaZiol:
Powiedzmy że się interesuję
No w tym tygodniu to miałbym ze 30 :D, no ale nie będzie wrzucać na raz.
@aso824:
:D
2IbVH1ZObH2Fh0pvotphMlr6UGT7UwKDkKO5L7TSweKzsRCkuva/iFLa6t1htf0cYqoqw3K3wY4uUSKUSpi6ZrAbEX7sQ9kyi1X/RagS/0o=
O oo to brzmi sensownie i zachęcająco. Mam nadzieje że na mojej operze pod pingwinem zadziała