@Kwilos: @magister91: @Borys125: Powtarzam tyle co wiem. Dostałem telefon od osoby, która w legijnych tematach siedzi głęboko i nie mam powodów mu nie wierzyć.
@Kwilos: Jest zakaz - ale do tej pory każdy miał go w dupie
Poza tym moim zdaniem jeśli nawet są rozmowy prowadzone to niekoniecznie na już. Z tego co w rozmowie się dowiedziałem to z innych opcji jest Ojrzyński oraz obecny trener Żiliny Poza tym Hasi ma ultimatum i najbliższe dwa mecze są decydujące A grupy kibiców "do spraw kontaktów z pracownikami klubu" wybierają się na rozmowę z Hasim w celu
@xgor: Myślałem o nim, ale myślę że nie jest na radarze Legii. Nie zdziwiłbym się jeśli miałby zastąpić Probierza w Jadze jakby ten się zgodził przejść do Legii, ale jak trenera Legii to go nie widzę
@xgor Michał Probierz będzie w Jagielloni do końca kontraktu. Co do wizyty MP w Warszawie, jak ktoś już pisał - dzisiaj Jaga gra we Wrocławiu i zatrzymali się po drodze.
@rooger: To pokazuje tylko, ile kolesiostwo i głupie decyzje potrafią spieprzyć. Nieźle budowana drużyna wygląda jak gówno przez kolegę Żewłakowa z Albanii
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#legia #pilkanozna
Plus jesli daliby mu komfort pracy, że nie wyrzucą go jak Hasiego, to mimo wszystko kadrę ma mocniejszą
Poza tym moim zdaniem jeśli nawet są rozmowy prowadzone to niekoniecznie na już.
Z tego co w rozmowie się dowiedziałem to z innych opcji jest Ojrzyński oraz obecny trener Żiliny
Poza tym Hasi ma ultimatum i najbliższe dwa mecze są decydujące
A grupy kibiców "do spraw kontaktów z pracownikami klubu" wybierają się na rozmowę z Hasim w celu
A na poważnie - Ojrzyński nigdy nie dostał do trenowania drużyny z góry tabeli wiec trudno powiedzieć.
Tyle się mówi o budowaniu drużyny, o profesjonalizmie, o pomyśle Legii. A ja tu widzę latanie od sasa do lasa. Konsekwencji żadnej.
@Borys125: Dla prowadzenia zespołu w Lidze Mistrzów? Nawet by się nie zastanowił. No i pamiętajmy, że w Warszawie jest lotnisko #pdk
@xgor: Przecież jadą do Wrocławia XD