Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2124
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Materiał dla celów edukacyjnych.
#hacking #bezpieczenstwo #defcon #motoryzacja #samochody #tesla #hackingnews #nauka #security #elektronika #gruparatowaniapoziomu
@zielonek1000: nawet człowiekowi nie można ufać a co dopiero czemuś co zrobił człowiek
Tylko że tu m. in. hackują czujniki, a wiesz co to oznacza
wrzucałem filmiki z hacków samochodów, kilkakrotnie, zapewne gdzieś się znajdzie na mikro.
Nawet wrzucałem hack karabinu snajperskiego z linuxem
Tesle jutro z chęcią obejrzę bo temat wydaje się ciekawy.
Ogólnie ciekawi mnie jak będzie wyglądać świat samochodów (a bardziej hakerów) za te 3-5 lat. Wtedy już praktycznie każdy samochód będzie
O hackowaniu Tesli też kiedyś wrzucałem, przekop moje wrzutki pod tagami hacking security itp
Modułami kontroli trakcji już dawno się dało sterować, ale do tej pory było to możliwe tylko przez złącze diagnostyczne.
Dopiero teraz problem stał się poważny bo pojawiła się kretyńskia moda podpinanie każdego p----------o urządzenia do internetu - czajników, tosterów, pralek, ekspresów do kawy no i również samochodów
dokładnie tak, 100% zgoda