Aktywne Wpisy
WykopX +1157
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
2. Dowiedz się że w MCD dodają pokemony do happy mealów
3. Pojedź, zamów happy meala, improwizuj bo ostatni raz happy meala zamawiałeś 20 lat temu
4. Przychodzi pytanie o zabawkę
5. "Którą zabawkę? Nr 1?"
6. Dopada Cię panika bo za ladą różowa 9/10 i nie chcesz wyjść na przegrywa że wiesz jak się ten pokemon nazywa
7. "Tą żółtą kaczkę"
8. Brak profitu bo różowa i tak pomyśli że albo jestem n---------y, albo że mam dziecko.
9. Smutnij
10. Wróć do domu, zrób sobie kąpiel z solami i olejkami eterycznymi
11. Postaw nowo zdobytego Psyducka na brzegu wanny
12. Pierdnij pieniężnie
13. Zacznij kontemplować swoje życie
14. Zdecyduj że nigdy więcej nie pójdziesz nigdzie gdzie zamawia się jedzenie. Albo w ogóle nigdy już nigdzie nie wyjdziesz.
Są wszystkie punkty
#feels ale też #heheszki no i w sumie #przegryw w c--j.
raz widziałem mocne 7, może w stronę 8, a tak to 3-4.
Komentarz usunięty przez autora
Nie widzę najmniejszego powodu aby czuć się źle z tym, że sobie zamówiłeś hepi mila xD
W każdym jest coś z gówniaka xD