Aktywne Wpisy
Atypical +983
Mirki co się xD
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
tylko_pytam +65
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
Dzięki @bigger za pomoc w sprawdzeniu ceny
Dalej walczę z czujnikiem ESP z Golfa 4 - wrócił z naprawy (używka niedostępna, nowy 2600), dwa dni i znów wywala błąd 01542 - Yaw Rate Sensor g202...
Za to ustawianie rozrządu w Astrze h 1.9 cdti bez blokady poszło sprawnie. Wystarczyło trochę wyczucia jak ustawić wał do znaków na kole wałka, pokręcić czy zawory nie uderzają w tłoki i jest git.
Dziś trzeba z niej wyjąć DPF do czyszczenia...
#wiewiurwwarsztacie #mechanikasamochodowa
i zle mowisz. Kazdy ksen w deszczu ze względu na budowe i barwe slabo świeci. :)
Ja kupiłem w IC, niestety mimo bycia ich stałym i codziennym klientem musiałem ostro walczyć o cenę. Jeden Mirek mi sprawdzał u siebie w oddzielne i miałem porównanie ceny.
Nie jest to barwa led-a a to jest dopiero mega światło ale dla mnie i tak jest bomba.
BTW ile Cię komplet wyszedł? Może być na PW