Aktywne Wpisy

Szykując się na kryzys w branży IT, postanowiłem zacząć się przebranżawiać na artystę / malarza. Oto moje dzisiejsze dzieło.
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
źródło: GyARdjoWUAAmmB1
Pobierz
AtlantyQ +94
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz

źródło: comment_H0NSzjwVcN9ssyTTanQBgvEndzesWM4v.jpg
PobierzW sumie to ja nie ogarniam tych Kurdów bo oni ideologicznie to są bardziej podzieleni niż parlament europejski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że dobrze orientujesz się w sprawie Kurdów.
Możesz powiedzieć jakie są stosunki między irackim Kurdystanem a Rożawą? Kto rządzi Kurdami w Rożawie? Czy Kurdowie na terenie Turcji ściśle współpracują z resztą Kurdów?
Wuujku opowiedz xD
wrogami nie są, natomiast ciężko ich nazwać przyjaciółmi. W odróżnieniu od Polaków Kurdowie nie jednoczą się nawet podczas wojny. Kurdami w Rożawie. Rożawą rządzi kurdyjska PYD, której szefem jest Saleh Muslim. Nie, Kurdowie na terenie Turcji nie współpracują ściśle z Rojavą, ale raczej się lubią, ostatnio PKK wsparła słowem Rojavę.
@Lysy_i_slepy: Podzieleni bardziej niż Kukiz'15.
źródło: comment_EnL29y2n2C5lN6EbbOorVJHDPfrFziJ1.jpg
PobierzTa wrogość czy niechęć wynika z tego że kurdowie w Iraku mają już dość mocno ugruntowaną pozycję[kurdyjski region autonomiczny], natomiast ci w Syrii dopiero będą o to walczyć. Więc ci pierwsi popierając tych drugich mają więcej do stracenia, niż odwrotnie.
źródło: comment_7EW7STpQ4DbgwbKMyqcQcZbVFU8xGeMl.jpg
Pobierz