Aktywne Wpisy
Nie mogę uwierzyć, że ruchy antynatalistyczne na świecie są wciąż tak mało słyszalne i obecne. To jest absurd, że w czasach, kiedy tak głośno mówi się o dobru jednostki, jej prawach i wolności do samodecydowania, kiedy teoretycznie jest tak powszechne zrozumienie działania świata - wciąż dopuszcza się i, wręcz promuje, płodzenie nowych jednostek. David Benatar tak pięknie i klarownie tłumaczy jak to jest złe - to jest nieobalalne. To jest chore. Życie
wszystkogra +182
Smutno się patrzy na straty ZSU w Donbasie. To ukraińscy wojownicy bronią Ukrainy, ale i co ważniejsze Europy od tego terrorystycznego potwora. Daliśmy się wciągnąć w jakieś afery zbożowe czy malinowe. Wiadomo, to musi być uregulowane i wyjaśnione, ale źle się patrzy na te antyukraińskie nastroje. Idziemy tym na ręke rosji, a zapominamy jako społeczeństwo o tym, że najważniejsza jest przegrana z kretesem swołoczy ruskiej.
#ukraina #rosja #wojna
#ukraina #rosja #wojna
z serii #logikarozowychpaskow #stulejacontent w wykonaniu #rozowypasek.
Mirki, jeden #niebieskipaskek zrobił ⫵pokazmorde
Absolutnie zmiękłam jak to zobaczyłam. Były to pierwsze dni na tym forum. Nawet nie myślałam, że ten pan jest użytkownikiem.
Zwykle nie lubię mięśni, te mnie powaliły. Zwykle nie lubię brody, ciemnych włosów i tatuaży (⫵slodkijezu ale co za tatuaże!), to na widok tych wręcz uśliniłam się. I nie to, że się zakochałam i stalkuje jego historię życia. Brałabym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mowa o panu
Szkoda, że nie jestem ⫵ladnapani i moja uroda jest antonimem pięknej latynoski. Choć jestem młoda to bliżej mi do ⫵prokuratorboners niż do jego wieku. Tak to spróbowałabym szczęścia z nim, a może nawet z jego słodkimi koleżankami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczenie #gorzkiezale ⫵seks a właściwie ⫵brak
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: zdaje się, że on zadaje się z azjatkami :D
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Co te dupy w nim widzo? Zwykly kolo tyle ze na Chawajach. To jest naprawde takie "oh, ah"? Nosz #!$%@? mac...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@feuer: właśnie chciałem to napisać :(
Niestety zarzutka z dupy, proszę się rozejść