Aktywne Wpisy

tesknilam_ +91
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to

CandyToy +635
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody

Szału nie ma, ale na tle zespołu jest raczej pozytywną postacią.
Także fajnie, że bez #!$%@? o aklimatyzacji i potrzebie czasu przebił się do pierwszego składu i raczej nic nie zapowiada, żeby miał z niego wylecieć. Propsy.
#mecz
No, ale fajnie gra. Póki co trochę asekuracyjnie się zachowuje, ale myślę, że jak nabierze ogłady to będzie na długo podstawowym zawodnikiem Sampy. Chyba, że się jakoś niesamowicie rozwinie to może, go gdzieś wytransferują
Fakt jest taki, że dostał szansę i ją wykorzystuje. Sampa 3 mecze z rzędu wygrane, nie grają jakoś niesamowicie, ale wynik idzie w świat, a jak jeszcze Linetty ma w nim udział to