Aktywne Wpisy

dudi-dudi +684
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
blackghost +169
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

#prawo #polityka #ekonomia #samochody #motoryzacja #globalnyproblem
źródło: comment_i4aWG5KpRtYgfQPUN3ATZeTMsB96tWBj.jpg
PobierzCzy jesteś za podatkiem zależnym od pojemności silnika?
@ArpeggiaVibration: tylko wtedy znacznie wzrosłoby zużycie tego paliwa, a co za tym idzie - zanieczyszczenie środowiska, korki, co2...
@dGustator: Ścieżki rowerowe? Nie ma problemu, aby chętni ludzie utworzyliby zbiórkę, na pewno sponsorzy też znalezliby się. Równie dobrze mogłaby powstawać prywatna infrastruktura dróżki, park rozrywki, za który każdy chętny mógłby płacić,
@Globalny_Problem: poczytałem trochę, na wszystko można w ten sposób odpowiedzieć. Chętnie się dowiem, jakie pozycje polecacie, co konkretnie mam poczytać?
http://www.wykop.pl/wpis/19273301/neuropa-bekazlibertarian-libertarianizm-murray-rot/
@Globalny_Problem: problemem są ludzie :) Ludzie lubią pomagać, ale zbiórki na inwestycje nigdy nie wychodzą. Przez pół roku prowadzenia zbiórki na plac zabaw dla dzieci i siłownię