Aktywne Wpisy

Ketoprofen +56
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

źródło: comment_aUsdiybRi2stFbffy7yd9CLT6CMRzxOr.jpg
Pobierzźródło: comment_34ynPYeAGGvD9lgnaGxjd0wk0RWjIonP.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Radus: chciałbym poczytać o jednym patologicznym występie kibiców ŁKS w którymś z tych bojaźliwych miasteczek z IV ligi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ps. pirotechnika się nie liczy ;)
ej a tak w ogóle już abstrahując od tego kto z ŁKS a kto z Widzewa to moglibyście trzymać na wypoku jakiś wyższy poziom napinki niż ten w komentarzach pod artykułami na lodz.sport.pl czy Expressu xD
@Sepzpietryny: no właśnie to jest ten poziom lodz.sport.pl xD nie rób szejmu i idź spać xD
@Sepzpietryny:
źródło: comment_mdViaczgs2DBRz1C2KGGmpzoESmF14XM.gif
Pobierz@Lakom1907: spoko, pisałem na @all nie chciałem Cie wykluczać z dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)