Wpis z mikrobloga

@Psychopathy_Red: jest mi obojętny, ale to jest taki przypadek, że nawet nie trzeba grać żeby hejtować. Jeżeli pierwotnie miał to być ex na ps4 i cały czas byli wspierani przez Sony, biorą za niego cenę jak za AAA czyli $60 podczas gdy jest napisany tak, że z byle powodu crashuje się na właśnie ps4 to chyba jasne, że urąga jednak standardom?
  • Odpowiedz
Mi się tam gra podoba na początku miałem dziwne ściny chwila w opcjach i gra chodzi w ponad 100fps na maksymalnych co mnie w niej kuje to pole widzenia i model latania a tak to miodzio.
  • Odpowiedz
@Psychopathy_Red: Nie grałem a wiem, że gra nie jest jak na razie warta swojej ceny. Polecam zapoznać się z wypowiedziami TotalBiscuita na temat tejże produkcji, a także poczytać recenzje. To nie jest nieuzasadniony "hejt" tylko konstruktywna krytyka która jest potrzeba aby rynek gier mógł rozwijać się w odpowiednim kierunku.
  • Odpowiedz
@21-59: @Psychopathy_Red:
Gralem chwile zeby zobaczyc o co tyle krzyku i nie widze az takich wielkich powodow do hejtu. Jest slabo zoptymalizowana i ma w---------e mikroprzyciecia ale w porownaniu do niektorych "hitow" od Ubi ktore sie rozjezdzaja na wszystkie strony to tragedii nie ma. No chyba ze wydawca sie wypnie i nie bedzie tego poprawial.
  • Odpowiedz