Aktywne Wpisy

Zimny-jak-lod +19
Ludzi w galeriach handlowych pełno, ubrania kupują na potęgę, w restauracjach gdzie piwko za 20 zł pełno ludzi, zakorkowane ulice nowymi samochodami, małolaty z iphone i kurtkami po 2000 zł. Gdzie ten kryzys? Rośnie bezrobocie, młodzi bez pracy, firmy się zamykają itp, ale tego nie widać na ulicach, dużych miast? Owszem jakieś mini sklepy widzę, że "do wynajmu" lokal, ale tak to gdzie ten kryzys? Może jednak to wszystko nie piehdolnie? (
źródło: 362ac144-1cf6-40b5-80a4-cb5d828e48e8-eivg-3uwsaacshb
Pobierz
uranium14 +52

Hurt durr wszystkie planety takie nudne, takie same, i wody brak.
#nomanssky
@j_bateman: To chyba we mnie wycelowane.
Nigdy nie napisałem, że w grze nie ma wody(lel) tylko, że nie ma rzek, wodospadów i górskich jezior bo woda jest "statyczna".
Wiele głosów sie pojawia, że planety są nudne i takie same wszystkie. Ta galeria pokazuje, że wcale tak nie jest.
No i zależności między zwierzętami, jestem ciekawy jak to w grze wygląda. Łańcuch pokarmowy, interakcje, oglądanie jak drapieżniki polują na roślinożerców. I na każdej planecie to wszystko jest inne.
Albo jakieś tubylcze
Komentarz usunięty przez autora
@Wiedmolol: co sądzisz o tym ? (Jako ekspert)
@mayo: Praktycznie nic z tego co wymieniłeś nie istnieje w grze. Stare ruiny - są monolity. Takie struktury z 3-4 kamieniami wiedzy(każdy uczy jednego słowa w jednym z języków obcych - słów jest ok. 400 na język) i "głównym ołtarzem" gdzie masz opisowo przedstawioną sytuację i 3 opcje do wyboru. Jak wybierzesz dobrze to dostajesz