Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +255
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +263
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

Po kliknięciu button "Paczkomat" odpala się funkcja:
$(function() {function paczkomat (event) {
$('#owwp').hide();
$('#pwws').show();
$("#customer_firstname").val('Brak');
$("#customer_lastname").val('Brak');
$("#address1").val('Brak');
$("#postcode").val('00-000');
$("#city").val('Brak');
}
I wypełnia formularz tymi danymi, będę chciał je jeszcze ukryć ale jest problem z walidacją, bo krzyczy o to że pole firstname i lastname nie zostały wypełnione. O inne pola nie ma pretensji :/ Mogę jeszcze inaczej przekazać inputowi jakoś dane żeby js czy php podczas walidacji myślał że pole zostało wypełnione? #webdev #programowanie