Aktywne Wpisy

mirko_anonim +247
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

otóż jest jakiś gość, czy nawet dwóch gości, bliźniaki takie gówniaki, ścięte na pazia i oni byli zamknięci w jakiejś klatce i ktoś im wykuł jakiś miecz do przeciecia twardego jak kamien serca kogoś i on miał taką pelerynę niewidkę... i tyle pamiętam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@blntgr: widziałem kiedyś całą listę, gdzie motyw Kościeja w popkulturze wykorzystano. Z resztą nie dziwne, ciekawe to bardzo.
źródło: comment_gwzvs9QlvbUVDzLV28F7nSByG2d3ZImo.jpg
Pobierz@zolwixx: niestety tego nie znam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mroz3: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_XseTkSp7MdEy8j376Q7U184W4kMHwtE2.jpg
Pobierz@Fevx: mi tam kościej kojarzy się z Polanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu link do jednej:https://www.youtube.com/watch?v=0vu8OgepnRY&t=1975s&pp=ygUaa2FzaGNoZXkgdGhlIGltbW9ydGFsIDE5NDQ%3D