Aktywne Wpisy
aleroc +30
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +548
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

źródło: comment_xPJHsn86vF54cGK6vfjiS4rsaKTwZEDF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Z AGD to samo - kaplica. A ta michnikowa antypolska szczekaczka łże: http://wyborcza.biz/biznes/1,147743,17780525,Sprzet_AGD__made_in_Poland__idzie_na_rekord.html (dane za zeszły rok).
Do tego służalcze polskojęzyczne media promują ubieranie się w H&M produkowanym przez niewolników z Bangladeszu, zamiast kupować polskie za 3x
W UK (dane z Londynu) na przyklad pokaznie zwiekszyla sie ilosc ludzi korzystajacych z tak zwanych food banks czyli magazynow jedzenia. poniewaz nie stac ich na wyzywienie siebie (ludzie ci pracuja i maja oplaty do porobienia - mieszkanie, prad itp.)
Lumpexow moze nie ma bo chinszczyzna jest tak tania ze daj spokoj, poza tym jest wiele sklepow gdzie mozna sie ubrac w ta chinszczyzne za male pieniadze (np Primark) ale