Aktywne Wpisy
ravau +208
Ja to się zastanawiam, czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie. Trend od kilku lat narasta. Losowa reklama? Biała i nie biały.
Programowanie trwa.
Programowanie trwa.
swango +119
Też trochę tęsknicie za dawniejszymi trudniejszymi czasami 2000-2010?
Mam na myśli konkretnie sferę technologiczną, zarówno hardware, programy i gry komputerowe były mniej rozwinięte więc człowiek jarał się każdym drobiazgiem który odkrył. Oczywiście również internet był bardzo wolny więc nie było tak łatwo ściągnąć parę gigabajtów. To były te czasy gdy jeszcze nie wszystko było odkryte i człowiek mógł się czuć jak pionier.
Mam na myśli konkretnie sferę technologiczną, zarówno hardware, programy i gry komputerowe były mniej rozwinięte więc człowiek jarał się każdym drobiazgiem który odkrył. Oczywiście również internet był bardzo wolny więc nie było tak łatwo ściągnąć parę gigabajtów. To były te czasy gdy jeszcze nie wszystko było odkryte i człowiek mógł się czuć jak pionier.
#motoryzacja #auto #januszebiznesu #cebuladeals
@mirekmirkowski: Mam BMW E46 330i. Kupiony w 2001 roku. Przejechałem już 160 000 na LPG.
Instalacja prins - nic nie trzeba ustawiać. Tylko wymiana filtrów na czas i ostatnio kilka wtrysków poleciało + resztę czyściłem.
@Nie_chcem_ale_muszem: mi się słabo dwa wlewy się mieszczą. Tzn się zmieściły, tylko na niektórych stacjach muszę odkręcać korek od benzyny bo pistolet nie chce się zmieścić. I te miny obsługi stacji kiedy otwieram klapkę, odkręcam korek i mówię że do pełna :D
Aby mi się nowa instalacja zwróciła musiałbym przejechać pi*oko 11-12kkm (licząc z przeglądami i filtrami). Tyle to robię
@Ra_V: no bez przesady, jak się ktoś zna to pozna po wydechu ;)
10 lat na gazie, ca. 160 000 km. to była dobra decyzja, mimo, że jeszcze II generacja.