Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
#motoryzacja #auto #januszebiznesu #cebuladeals
Nawet dobre zapalniczki są na benzynę.
Tankuje sobie 62 l, za 100 zł około, przejeżdżam 550 - 600 km. co daje mi 16 gr za kilometr. Chyba tylko tesla taniej jeździ....ale o takim zasięgu może tylko marzyć.
Zapomniałem dodać że wachę biorę tak rzadko że pod
Potem moją furą jedziemy na wakacje, koniec urlopu, znajomi się pytają ile za gaz.
No to liczę 1600km, 10l/100km, 250zł. Czyli po 50 jak już musicie mi oddawać. I wtedy: "ile K---A? tak małooo?".
@Nie_chcem_ale_muszem: nie najlepiej bo często to jakieś dziadowskie instalacje montowane byle taniej, u gaziarza dla którego strojenie to jakaś dziwna fanaberia.
@mirekmirkowski: zgadzam się z Tobą. Mam A6 C5 2.7biturbo. Na benzynie bym zbankrutował. A na instalacji gazowej w trasie jadę 100km za niecałe 25zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)