Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +965
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Wszystkich mirków siedzących trochę w sprzęcie, naprawie proszę o pomoc. Wołam też @PurePC_pl
Wydarzyło mi się dzisiaj to.
http://www.wykop.pl/wpis/18965185/pcmasterrace-windows-windows10-pomocy-video-tdr-fa/
Po odinstalowaniu sterowników nie byłem w stanie zainstalować nowych. Najpierw oczywiście próbowałem przez system (menedżer urządzeń) potem różnymi plikami ze strony ati. Komputer restartował się w pewnym etapie instalacji. Zepsuty obraz (2 czerwone paski, problemy z ustawieniem rozdzielczości) występuje zaraz po uruchomieniu, w biosie także. Komputer (mobo, cpu, gpu) ma 4 lata i trochę mi smutno, że tak szybko coś padło.
Planuję teraz jechać z kartą do kolegi który ma trochę starszy komputer (ati hd4850, zasilacz 400W), powinien się nadawać do jej sprawdzenia. Trochę obawiam się, ze to nie kwestia karty i wywalę tylko niepotrzebnie pieniądze na nową.
Z tym pctem dzieją się rzeczy których nie pojmuję, ale nie wiem czy to ma związek.
Mianowicie jakiś czas temu miałem BSODa. Ostatecznie pomogło zmienienie w biosie trybu ahci na ide, dzisiaj w pewnym momencie też miałem tego BSODa - ustawienia się zresetowały. Ale to nie jest to, co dziwi mnie najbardziej. Mam obecnie win10 zainstalowany na dysku ssd i z niego korzystam, oraz na starym hdd zapasowy win7. Kiedy oba dyski są podpięte, normalnie ładuje dziesiątkę. Kiedy odepnę stary hdd nie może zbootować ssd. Nie rozumiem tego kompletnie. Oczywiście w biosie widzi wtedy dysk ssd, wszystkie opcje są tak, jak przed odpięciem hdd ale nie bootuje ssd.
Tu stary wpis o moim pc http://www.wykop.pl/wpis/11927093/pc-pcmasterrace-komputery-tl-dr-komputer-zlozony-3/
Trochę mi szkoda, nie był to high-end, ale jak widać nie oszczędzałem na mobo, psu i myślałem, że chociaż jeszcze ze 2-4 lata pochodzi bez problemowo (nie licząc, że trochę wentylatory się wyrobiły, to nic nie jest do wymiany). Może poprosić kolegę o jego kartę i sprawdzić w moim? Pomóżcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@paramite: masz MBR na tym drugim dysku
Teraz szukam zamiennika na jakoś < 3 msc pewnie kupię GT730 bądź HD5750.
btw. U mnie jest tak, że kiedy próbuję zainstalować aktualne sterowniki to w trakcie ekran robi się czarny i muszę zrestarować komputer.
Jeśli to będzie wina karty to zrób tak jak ja, kup
Komputer mam dość mocny, nawet gtx970 by był wykorzystany, ale jeszcze zobaczę co kupię.
No do gierek była niezła Gta5, wiedźmin3 na luzaczku :D
Co do tego 'VIDEO TDR FAILURE' to nie miałem.
Chociaż byłem u kolegi, podpiąłem mój zasilacz też, bo jego hd4850 miał tylko jedno złącze zasilania i nie działa, program do instalacji sterowników jej nie wykrywał nawet już.
Z czego tu wyczytałem to problem wyniknął z tego, że kiedy instalowałem nowy system na ssd, miałem podpięty hdd ze starym systemem. Strasznie idiotycznie to zaprogramowali. Z czego widzę to muszę odłączyć hdd i zbootwać usb z windowsem i "naprawić" ssd.