Wpis z mikrobloga

A za kilka dni znowu płacz, bo wszyscy mogą dotykać mojego gruza który stoi na lawecie i w ogóle jak to tak XD
Oczywiście nie brakuję głosu sprzeciwu, że jak to tak można zabierać samochód, gdzie my żyjemy, przecież jak tyle jedzie to na pewno dobry jest itd.itd.
#bmw
#motoryzacja
#policja
DzonySiara - A za kilka dni znowu płacz, bo wszyscy mogą dotykać mojego gruza który s...

źródło: 1000009338

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzonySiara: 7 bieg i 220 na liczniku to pewnie "jechał bezpiecznie bo nowy samochód". Potem płacz że policja zabiera auto jakby to był atak na wolność osobistą, a nie konsekwencja bycia debilem na kółkach.
  • Odpowiedz
A za kilka dni znowu płacz, bo wszyscy mogą dotykać mojego gruza który stoi na lawecie i w ogóle jak to tak XD

@DzonySiara: Hmmm to auto stoi gdzieś w Chorzowie na parkingu zwykłego komisu (jest też policyjnym parkingiem?). Chyba pojadę tam wytrzeć kutasa w klamkę bo mam nawet blisko ()
  • Odpowiedz
@DzonySiara: K**wa, trochę się bawię od lat w sim racing, oglądam większość życia motorsport, prawo jazdy mam od dawna i wiecie co? Nie z---------m na drogach. Na drodze publicznej jest tyle zmiennych, tyle ludzi z różnym czasem reakcji, decyzjami, historią swego życia, że kim ja jestem żeby dla chwili przyjemności, popisania się, ryzykować ich życiem...
Te wszystkie instagramowe oskarki z furami od starych i brakiem jakichkolwiek umiejętności mnie frustrują tak
  • Odpowiedz