Aktywne Wpisy

Beszczebelny +406
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz
DziobakPepe +2
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz

1. Zauważyliście jakiś spadek wydajności baterii lub jej dziwne zachowanie, po takim traktowaniu?
2. Czy to prawda, że po naładowaniu baterii do 100%, urządzenie jest zasilane tylko i wyłącznie poprzez ładowarkę, a bateria jest pomijana i czeka sobie na jej odłączenie?
3. Jest sens używać słabszej ładowarki, która będzie w stanie utrzymywać np. ciągle 60%, czy lepiej naładować baterię mocniejszą ładowarką do 100% i tak trzymać?
#android #ios #laptopy #bateria #elektronika
źródło: comment_4I8M28ZSaCI7YxSDLoAnbAtttszP46k8.jpg
Pobierz@Pimpuszek: To chyba bez różnicy tylko na słabszej będzie się dłużej ładować
@Pimpuszek: Słabsza ładowarka wcale nie będzie tak działać. Będzie ładować wolniej ale w końcu naładuje do pełna. Generalnie takie baterie z tego co wiem nie lubią skrajności w związku z czym ładowanie ich do pełna albo rozładowywanie do zera powinno być unikane. Lepiej trzymać się w
Niestety telefon bez baterii, pod samą ładowarką nie działa.
2. zalezy od urzadzenia. jedne wylaczaja obieg z baterii, inne ja troche rozladowuja/doladowuja +/- 2/5%.. generalnie, dzieje sie magia tajemna :P
3. o_O?
Kolega grając