@kluseczka_: @tomaszk-poz: Ew. chodzi o to, że facet na crossficie zamienia się w #!$%@?ę i laska chodząca na siłownię jest od niego bardziej męska. Dlatego w pozycji na jeźdźca, role są odwrócone.
@krecik0724: Zupełnie nie kumam beki z crossfitu. To najlepszy trening jaki można było wymyślić. To samo z vapowanime. Gdzie jest problem? Jak ktoś rzucił fajki, a palił półtora paczki dziennie, to chyba e-papieros będzie o wiele lepszym rozwiązaniem. Są dziesiątki tysięcy ludzi, którym się udało rzucić palenie własnie dzięki temu wynalazkowi. Ja sam jeszcze się nie skusiłem, ale pewnie to zrobię niedługo.
@kejes: Myślę, że jakieś 90% ludzi, którzy rzucili fajki dzięki e-papierosom, nie ma pojęcia o czym #!$%@? :) A crossfit uprawiałem jak w Polsce jeszcze mało kto miał o nim pojęcie. Że jakieś zjebusy sa kojarzone z vapowaniem bo modne, wege szitem, i jabłkiem na telefonie to już nie moja wina.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Ew. chodzi o to, że facet na crossficie zamienia się w #!$%@?ę i laska chodząca na siłownię jest od niego bardziej męska. Dlatego w pozycji na jeźdźca, role są odwrócone.
innych tez nie bardzo ;)
To samo z vapowanime. Gdzie jest problem? Jak ktoś rzucił fajki, a palił półtora paczki dziennie, to chyba e-papieros będzie o wiele lepszym rozwiązaniem. Są dziesiątki tysięcy ludzi, którym się udało rzucić palenie własnie dzięki temu wynalazkowi. Ja sam jeszcze się nie skusiłem, ale pewnie to zrobię niedługo.
A crossfit uprawiałem jak w Polsce jeszcze mało kto miał o nim pojęcie.
Że jakieś zjebusy sa kojarzone z vapowaniem bo modne, wege szitem, i jabłkiem na telefonie to już nie moja wina.
@Sh1eldeR: A nie można samemu robić cross fit? To chyba tylko kwestia doboru ćwiczeń i rozłożenia ich w czasie... przynajmniej ja tak zawsze myślałem.
@LuckyLuq: Co ty chcesz wiedzieć, Po prostu spierdoksy muszą się dowartościować jak zwykle i powtarzają 100x ten sam żart.