Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

źródło: comment_pMYWsbIp1bP4YskapfJ4wKUWiXpAiIlc.jpg
Pobierz@ninetyeight: Tak, bo w Chrześcijaństwie akceptowane są różne postawy, także ateizm. Spróbuj być ateistą, czy też wyznawcą innej niż Islam wiary w państwie muzułmańskim...
źródło: comment_2lkkWIyd5KG0f8cT9Frhp7HpLU8qHLuJ.jpg
Pobierz@Fox_Murder: nie no cudna kraina, tak ze sami polacy stad s---------a. prawie 3 miliony juz ucieklo czyli 7%. czaisz? sam jestem na emigracji (IT), gadam ze znajomymi starymi to tak polowa tez dawno za granica. a to ludzie po studiach a co dopiero z ludzmi bez wyksztalcenia?
7% rodakow ucieklo z kraju z obawy o skrajna biede a wykopki mysla ze muslimy nie chca do polski
poza tym, uciekła sporo patoli która przelicza 1funt na 5zł i myśli że to majątek zagranicą. To jest majątek tylko tu.
Oni nie uciekają przed wojną. Oni są wojną.