Wpis z mikrobloga

@Redangi: Jeśli ktoś kupuje np. lure'y by lepiej się bawić to rozumiem. Ale kupowanie całego konta gdzie tej zabawy się troche pozbawia jest bez sensu.
  • Odpowiedz
@Redangi: Tak ludzie zaspokajają swoje potrzeby. Potrzeby dominacji, chęć bycia lepszym. To samo można powiedzieć o ludziach, którzy kupują samochody warte setki tysięcy złotych, a wystarczyłby im za kilka tysięcy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dpdp poleca bany i bedziesz sie srogo tłumaczył potem xd
@vetroo mam nadzieje że szybko bo gra przestaje być grywalna w moim miescie ponad połowa kont jest botowana.
  • Odpowiedz
@Nerdcore: 1 dzień, dzisiaj odpaliłem z ciekawości bota by zobaczyć jak szybko to działa. W godzinę wbił mi konto do 14 poziomu, a botowałem tylko na tokio. To jest bardzo ciężkie do wykrycia bo botuje tylko w jednym miejscu a nie skacze jak p------y tam i z powrotem po całej planecie. Pierwszy raz będę się cieszył jak moje konto dostanie bana.

• Odpowiedz
Zawsze mnie dziwi, czemu firmy sie za takich januszybiznesu nie wezmą. To jest łamanie prawa autorskiego - sprzedają coś, co do nich nie należy - łamiąc zasady użytkowania.
W zasadzie rzecz biorąc, tym samym to są przestępcy, bo łamanie licencji oprogramowania jest w Polsce przestępstwem. A uruchamiając grę... zgadzasz się na warunki licencji. Wie ktoś czy się mylę?
  • Odpowiedz