Wpis z mikrobloga

chcialam jakis spalacz tluszczu, znajoma cos podbiera mezowi i sobie chwali

@JAmajki: Jeśli nie umiesz ogarnąć jadłospisu i treningów to ECA Ci nie pomoże, tylko niepotrzebnie rozderga i wywoła nerwowość, a jeśli jesteś z tych co zajadają stres - to prosta droga do porażki.
Jeśli jednak bardzo chcesz spróbować, radzę zacząć od połowy zawartości jednej tabletki - inaczej może się skończyć paliptacjami serca, silnym bólem głowy i nawet szpitalem, jeśli
  • Odpowiedz
@JAmajki: czekaj, bo nie łapię, nie chce Ci się ćwiczyć, więc będziesz łykać jakieś spalacze, których zawartość może mieć z etykietą niewiele wspólnego?

To ma wspomagać, a nie robić robotę za Ciebie.

Baby zrobią wszystko, żeby schudnąć, za wyjątkiem sensownej diety i treningu, aż brak słów czasami.
  • Odpowiedz
@esem_1: tak propo niedorozwinietych umyslowo

Jak dziewczyna chce spalić tłuszcz to niech zrezygnuje z produktów gdzie jest tego najwięcej.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Karoleer: tu jest taki modny tag #logikarozowychpaskow czy jakos tak.

A w sumie to mogę napisać trochę info dla potomnych:
Za t5 uznaje się tzw ECA - efedrynę, kofeinę i aspirynę, które w synergii są świetnym spalaczem, powodują pobudzenie, wzmożoną potliwość, zmniejszone odczuwanie głodu. Jak wszystkie betasympatykomimetyki.

a przy przedakwowaniu niepokój, palpitacje serca, splątanie, zaburzenia koncentracji
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Duzy_Dziki_Zwierz
@Karoleer bardzo prosze o czytanie ze zrozumieniem. Uwazam, ze biorac to moja motywacja pojdzie w gore (bo wydalam kase) i skoro juz wydalam, to trzeba cos z tym zrobic i zaczac cwiczyc.
I zamykam temat, bo juz mi sie nie chce dyskutowac.
  • Odpowiedz
@JAmajki: Możesz mi wysłać pieniądze, wydasz kase, zmotywujesz się, a ja zarobię ( ͡ ͜ʖ ͡) Tak na serio to motywacja to iskra, która skłoni cię do podjęcia decyzji, decyzję już podjęłaś, chcesz schudnąć. Teraz może ci pomóc WYŁĄCZNIE zaangażowanie i dyscyplina. Możesz się okłamywać ile chcesz ale zapytaj kogokolwiek kto ćwiczy więcej niż pare lat i dostaniesz taką samą odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Karoleer: Stary jesteś debilem i ignorantem, najgorszy typ człowieka. Odsetek otłuszczonych wegetarian jest marginalny a tych co w---------ą mięso masz aż za duzo. Jak ktoś chce szybko i lekko zrzucić kilka kg to wystarczy odstawić mięso na jakiś czas, ograniczyc tluszcze w diecie do minimum i zacząć się trochę ruszać. Same spacery wystarcza.
  • Odpowiedz