Aktywne Wpisy

vorky +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +10
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

źródło: comment_Usk5UQSgf7YiRkqibtfjA5L4OPxo1Eui.jpg
Pobierz@JAmajki: Jeśli nie umiesz ogarnąć jadłospisu i treningów to ECA Ci nie pomoże, tylko niepotrzebnie rozderga i wywoła nerwowość, a jeśli jesteś z tych co zajadają stres - to prosta droga do porażki.
Jeśli jednak bardzo chcesz spróbować, radzę zacząć od połowy zawartości jednej tabletki - inaczej może się skończyć paliptacjami serca, silnym bólem głowy i nawet szpitalem, jeśli
To ma wspomagać, a nie robić robotę za Ciebie.
Baby zrobią wszystko, żeby schudnąć, za wyjątkiem sensownej diety i treningu, aż brak słów czasami.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pozdrawiam
@Duzy_Dziki_Zwierz podobno czlowiek uczy sie na bledach. Zobaczymy.
Mimo wszystko dzieki, rowniez pozdrawian
??????????????????????????????????
A w sumie to mogę napisać trochę info dla potomnych:
Za t5 uznaje się tzw ECA - efedrynę, kofeinę i aspirynę, które w synergii są świetnym spalaczem, powodują pobudzenie, wzmożoną potliwość, zmniejszone odczuwanie głodu. Jak wszystkie betasympatykomimetyki.
a przy przedakwowaniu niepokój, palpitacje serca, splątanie, zaburzenia koncentracji
@Karoleer bardzo prosze o czytanie ze zrozumieniem. Uwazam, ze biorac to moja motywacja pojdzie w gore (bo wydalam kase) i skoro juz wydalam, to trzeba cos z tym zrobic i zaczac cwiczyc.
I zamykam temat, bo juz mi sie nie chce dyskutowac.