Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tab04: Pewnie lepiej, ale jakoś leniwa jestem i nigdy nie planuje jej kupić, po prostu jak ją już zobaczę to nie umiem się oprzeć xD.
  • Odpowiedz
@ewaewa: W weekend kupiłem bułki, zrobiłem masło z czosnkiem, koperkiem i solą. Ponacinałem bułki, wypełniłem nadzieniem i upiekłem na grillu. Ale to było zajebiste .
  • Odpowiedz
@ewaewa: właśnie wcinam ostatni kawałek, mimo że już wcale nie jestem głodna, ale tak leżało i kusiło ʕʔ dobrze czuć, że nie jestem sama ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ewaewa: problem jest taki, że jest tam cała masa chemicznego syfu i ogólnie kupowanie pieczywa z biedrony czy lidla to nie kupowanie pieczywa a mrożonego szitu, który w składzie ma nawet cement.
  • Odpowiedz
@ewaewa: niby tak, ale polecam chociaż na tydzień spróbować zmienić swoją dietę - nie jeść takiego pieczywa - jeśli już to razowe na zakwasie, nie pić napoi, soków itp (soki samodzielnie wyciskane są ok) + nie jeść batoników słodyczy, czipsów itp.
Po takim tygodniu, będziesz miała więcej energii, chęci do życia, lepiej będziesz spać, schudniesz i twoje ogólne samopoczucie będzie dużo lepsze.
Polecam :)
  • Odpowiedz