Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@monkali: Zanim zaczęłam czytać komentarze, wiedziałam że zacznie się festiwal dziadowskiej krytyki spod znaku "hurr durr, póki nie wyglądasz jak Sharon Bruneau nie masz prawa wypowiadać się o cudzej sylwetce"( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale zgadzam się z Tobą, jak na kogoś tak skupionego wokół zdrowego żywienia i aktywności fizycznej nie wygląda specjalnie zdrowo czy fit, ot, normalna, szczupła dziewczyna.
@rdza i to mówi ta co palenia nje
@monkali: Ale Mirki #!$%@?ą, jak w większości przypadków zresztą. Ja się z Toba w 100% zgadzam. ;) Ciekawe czy jakby okazało sie że Karmowski aka Sportowy Świr w rzeczywistości (albo choćby na takich wakacyjnych zdjęciach) wygląda niewiele lepiej niż wykopowy @samiecalfa to mirki pisałyby do OP'a "hehe co, męska zazdrość"? Pewnie nie, a raczej byłyby komentarze w stylu "hehe pewnie mu kasza nie weszła" xd
@rdza to samo z oceną sylwetki z tej foty gdyz ktos kto ma niby wiedzę o żywieniu i sporcie to dobrze wie,że w okresie wakacji gdy robi się przerwę bardzo łatwo sylwetka traci. Widzę sam teraz jak wyglądają ci co caly rok trenują,a od lipca przerwa.
@monkali: kto Ci nagadał takich głupot, że to specjalistka od żywienia? Widziałem dietę, która kupiła od niej koleżanka z roku... (uwaga... na kierunku dietetyka xD) to dieta wyglądała mniej więcej tak: banany z truskawkami, maliny z jabłkami, gruszki z bananami
@monkali: Jedna,prosta sprawa - światło na zdjęcdiu. Spójrz na mięśnie lewego pod światło, spójrz na jego plecy gdy światła nie ma.
Ponoć też się żywieniem,czy czymś tam zajmujesz.. więc przyznaj,że jego plecy na drugim zdjęciu wyglądają SŁABO,ale ale żeby nie było, nie hejtuje, po prostu wiem,że to kwestia światła i ty tez powinnaś to wiedzieć :)