Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +950
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Ana77 +11
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale zgadzam się z Tobą, jak na kogoś tak skupionego wokół zdrowego żywienia i aktywności fizycznej nie wygląda specjalnie zdrowo czy fit, ot, normalna, szczupła dziewczyna.
@rdza i to mówi ta co palenia nje
@vasil: Klasycznie - nadinterpretujesz.
Ulana jest, a nie szczupła.
Tyłek to płaski, wysiedzony zlepek cellulitu.
Znajome matki wyglądają lepiej, a są po 40
@6c75726b6572 o tym mówię. Kreuje sie na guru od diety i ćwiczeń, a wiele moich koleżanek ma lepsze sylwetki bez cwiczen.
@Deadly normalny wpis dotyczący sylwetki i dałam odpowiednie tagi, wiec wyluzuj. Jest opcja dodania do czarnej listy :)
Komentarz usunięty przez autora
Ponoć też się żywieniem,czy czymś tam zajmujesz.. więc przyznaj,że jego plecy na drugim zdjęciu wyglądają SŁABO,ale ale żeby nie było, nie hejtuje, po prostu wiem,że to kwestia światła i ty tez powinnaś to wiedzieć :)
@rdza: a jak się wygląda zdrowo i fit? xD