Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monkali: co niby sobie dopowiedziałem? no oceniasz jej sylwetkę, a ja ci wytłumaczyłem, dlaczego jej ocenianie na podstawie jednego zdjęcia jest głupie, a potem dodatkowo wyjaśniłem ci, że nie każda osoba posiadająca wiedzę z zakresu treningu i żywienia, będzie miała ciało 10/10. we wpisie wyraziłaś opinię, że wygląda słabo jak na specjalistkę, a ja ci napisałem, dlaczego ta opinia jest głupia.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@tymeek to przeczytaj swój wpis. Zastanów się czy wszystko z tobą w porządku skoro wylewasz tyle żółci w kierunku obcej osoby. Mam prawo do swojej opinii. Twoja częściowo była merytoryczna (choc nie do końca masz wiedzę), ale w dużym stopniu nazbyt emocjonalna i wulgarna. Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@monkali: foch idealną odpowiedzią na argumenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie do końca masz wiedzę

Nie no, pięknie to wypunktowałaś XD jak chcesz mi coś zarzucić to proszę konkretnie - ja ci dokładnie napisałem dlaczego twoja opinia jest głupia. Pewnie, że masz do niej prawo, ale licz się z tym, że ktoś cię poprawi, jeśli wyciągasz błędne wnioski.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@tymeek trollujesz chyba? Zachowujesz sie jak prostak i chcesz żebym dyskutowała? To nie foch tylko szanowanie swojego czasu. Życzę więcej oglady i opanowania, bo jednak mężczyźnie pewne rzeczy nie przystoją.
  • Odpowiedz
@monkali: napisałaś już do mnie 4 posty o tym, jaka jesteś obrażona, a teraz odpowiadasz, że nie będziesz dyskutować, bo szanujesz swój czas. Nawet jakbym się bardzo starał być elokwentny, to jedyne co się ciśnie na klawiaturę to XD.

Powiedziałem ci konkretnie, dlaczego opinia którą wydałaś, była bardzo pochopna, a ty nie masz nic na swoją obronę i odwracasz kota ogonem. Napisałem to tak, jak napisałem, bo to ty zaczęłaś
  • Odpowiedz
@monkali Zdrowe odżywianie jest także dla normalnych ludzi. Żeby tak wyglądać przez całe życie, również trzeba o siebie dbać. Niestety ludzie myślą jak Ty i nie kontrolują odżywiania i nie ruszają się, bo przecież nie są zawodowcami.
  • Odpowiedz
: Obiektywnie rzecz ujmując ona w ogóle zanim dorwała kasę Roberta to była 3/10

@twardy_ryz: sugerujesz, ze poleciała na jego kase? :>
Nie jestem jej specjalna fanka, ale byli razem, zanim stal się bogaty przecież..
  • Odpowiedz