Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@devman: ja oceniam, bo zawodowo się tym zajmuję, a uczucie zazdrości jest mi obce ;)

@oriebirII: właśnie bf mam troszkę poniżej normy, a prymitywny to jesteś ty. Napisałam gdzieś, że ma kiepską sylwetkę? Nie. Napisałam, że nie ma sylwetki osoby zajmującej się tym profesjonalnie, więc zluzuj.
  • Odpowiedz
@monkali:

wg mnie jak na specjalistkę od żywienia i fitnessu i była sportsmenka ma naprawdę kiepską sylwetkę

prymitywny to jesteś ty. Napisałam gdzieś, że ma kiepską sylwetkę? Nie

O ja #!$%@? XD
  • Odpowiedz
@monkali: Zanim zaczęłam czytać komentarze, wiedziałam że zacznie się festiwal dziadowskiej krytyki spod znaku "hurr durr, póki nie wyglądasz jak Sharon Bruneau nie masz prawa wypowiadać się o cudzej sylwetce"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale zgadzam się z Tobą, jak na kogoś tak skupionego wokół zdrowego żywienia i aktywności fizycznej nie wygląda specjalnie zdrowo czy fit, ot, normalna, szczupła dziewczyna.
  • Odpowiedz
@monkali: nie no, ja to rozumiem - jeśli ktoś kreuje się na profesjonalistę w danej dziedzinie to wypadałoby jakiś poziom reprezentować. no ale skąd wiesz czy przypadkiem nie jest na rekompozycji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
skąd wiesz czy przypadkiem nie jest na rekompozycji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Utiopa: Choćby dlatego, że ona, Chodakowska czy inne "fitnesski" nie masują i nie redukują, skupiając się na stałym utrzymywaniu aktualnego efektu i stałym zdrowym (według nich) odżywianiu, bez żadnej rotacji treningowej czy żywieniowej. Nie ten typ.
  • Odpowiedz
@rdza: nie wiem jak wyglądają ich cykle treningowe, ale obstawiam że trafiłeś w sedno - jedna z drugą zrobiłyby pół roku masówki i od razu tyłki lepsze. Z pewnością dziewczyny są w świetnej formie fizycznej, ale mogłyby wyglądać dużo lepiej.
  • Odpowiedz
@monkali: no bo to jest totalnie zwykła dziewczyna, nie rozumiem co w niej niezwykłego. gdzieś kiedyś widziałam jej zdjęcia, na na których widać było trochę cellulitu. ćwiczy sobie i go ma, omojesu. nie jestem jej fanką, tak szczerze to w ogóle nie kumam fenomenu, ale nie każdy ćwiczy żeby wyglądać. ja np lubie biegać, żeby się dobrze czuć. nie zależy mi na tym, żeby gdzies ubyło albo przybyło czegokolwiek. może
  • Odpowiedz
@monkali: Ojtam, przytyło jej się delikatnie i przykryło mięśnie - będzie jej zależało, to się dotnie w kilka tygodni - to żaden problem dla ludzi w tej branży. Dobrze wiesz, że aby mieć ładnie zarysowane wszystkie mięśnie to trzeba jeść z chirurgiczną precyzją. Może była zajęta innymi rzeczami przez ostatnie 2 miesiące, albo się czymś stresuje? Niemniej to fakt - nie wygląda w tym momencie wzorowo jak na sportsmenkę.
  • Odpowiedz
@gwiezdna: wiesz, może nie chodzi tu też o sam ich wygląd. Przecież one wkręcają tym wszystkim biednym i niezadowolonym ze swojego wyglądu dziewczynom, że wpieprzając na śniadanie jarmuż a na obiad bezglutenowe ostrygi (przykłady z dupy) i robiąc jakieś aerobikowe kombosy zyskają wymarzoną sylwetkę. A to kierwa nieprawda. Konkretny przykład: czy którakolwiek z nich doradzała kiedyś dziewczynom o szczupłej budowie, że jedyną drogą do zajebistego ciała jest dla nich wrzucenie
  • Odpowiedz