Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

No toi 75k pykło :)
Auris (2014) od 3 miesięcy w domu i tak jak mam na co dzień do czynienia z lexusem rx200t (2015) i porsche cayenne (2013) to pod względem wygody dla mnie auris wygrywa, może ma mniej mocy (nawet dużo mniej). Mega wygodnie się je prowadzi, trzyma się elegancko drogi, a co najważniejsze latem to dobrze chłodzi :D
Kolejny cel to sprzedać matizka i kupić stilo (ʘ‿ʘ)
PS. W takiej dziurze jak Międzylesie nawet bankomaty stojące na dworze maja godziny otwarcia.
źródło: comment_bb7dILZYCZCKEnZN8AO0RD4lZSjUMR6V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Vitane: dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie często ci wyskakują kontrolki od poduszek i foteli pasażera, o jest wina styków które są słabe i trzeba je czasami samemu dolutować, często też wyświetla błędy które same znikają po czasie.
@Vitane: Pomyśl o wymianie komputera, ale najlepiej zrobić to za większą kasę ale u kogoś kto dobrze ogarnia te auta.