Aktywne Wpisy

ComFort +12
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.8% (1070)
- nie 27.2% (399)

eastbors +9
źródło: temp_file1156526898546053533
Pobierz

No toi 75k pykło :)
Auris (2014) od 3 miesięcy w domu i tak jak mam na co dzień do czynienia z lexusem rx200t (2015) i porsche cayenne (2013) to pod względem wygody dla mnie auris wygrywa, może ma mniej mocy (nawet dużo mniej). Mega wygodnie się je prowadzi, trzyma się elegancko drogi, a co najważniejsze latem to dobrze chłodzi :D
Kolejny cel to sprzedać matizka i kupić stilo (ʘ‿ʘ)
PS. W takiej dziurze jak Międzylesie nawet bankomaty stojące na dworze maja godziny otwarcia.
źródło: comment_bb7dILZYCZCKEnZN8AO0RD4lZSjUMR6V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Vitane: dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie często ci wyskakują kontrolki od poduszek i foteli pasażera, o jest wina styków które są słabe i trzeba je czasami samemu dolutować, często też wyświetla błędy które same znikają po czasie.
@Vitane: o panie to nigdy chyba motocykla nie kupowałeś ;D
@Vitane: Pomyśl o wymianie komputera, ale najlepiej zrobić to za większą kasę ale u kogoś kto dobrze ogarnia te auta.