Napisz coś. Nie musi to być głęboka myśl. To może być cytat. Coś mało znaczącego. A potem zaobserwuj, że ilu ludziów, tyle opinii - ile opinii, tyle ludzkich światów.
@zawodolony-trol: Najśmieszniejsze jest to, że większość ludzi nie ma opinii, tylko myśli że ją ma, pisząc cokolwiek byle pokazać że ma się swoje zdanie.
@zawodolony-trol: To co napisałem to nie moja opinia, tylko fakt wynikający z obserwacji. Zapytaj kogoś czy Ronaldo jest fajny. Połowa powie, że tak, połowa że nie mimo że nikt tego nie wie bo go nie zna xD
@zawodolony-trol: wszyscy jesteśmy jedną świadomością, która doświadcza sama siebie poprzez różne podmioty. Nie ma czegoś takiego jak śmierć. Życie to tylko sen. A my jesteśmy jedynie wyobrażeniem nas samych…
@cadec: wszyscy w głębi duszy jesteśmy tacy sami, ale nie jesteśmy nasadza kreacja. Przykład: mój znajomy myśli, ze jest świetnym fotografem, bo ma aparat. Nie jest. Samo myślenie i kreowanie w myślach swojego wizerunku to nie rzeczywistość, która bedą postrzegac wszyscy w jednaki sposób - a przynajmniej to nie wszystko. Trzeba jeszcze wiedzieć, jak grać - i wtedy zupełnie wczuć sie w swoją role, stać sie nią. Trzeba tylko wiedzieć,
wychodzenie z moim psiurem jak jest już ciemno jest straszne bo nie dość, że on się boi każdego szmeru i ruchu w krzakach to ja boję się razem z nim i tak się we dwoje boimy i chodzimy przestraszeni po dzielni
Ale oczywiście, musiałeś minąć się z tym, co napisałam.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_JIdBWf4YxSPi5CgR1gYigsRe1rv5lxoO.jpg
Pobierz